„Gaunu daugybę žinučių, laiškų, tačiau ne visiems yra laiko atrašyti ar tiesiog pabendrauti. Tad sugalvojau idėją – noriu susitikti su savo gerbėjais, žmonėmis kurie mane palaiko. Arba nebūtinai gerbėjais, o tiesiog su žmonėmis, kuriems yra smalsu! Visi, kurie nori mane pamatyti gyvai, pabendrauti, kažką pasakyti ar paklausti...“, – savo armijai gerbėjų džiugią žinią pranešė M. Šalčiūtė.

Naujienų portalui DELFI Monika patvirtino, kad tai jokia ne apgaulė. Mintis iš arčiau pažinti žmones, kurie ja domisi, kilo po „Login“ konferencijos, į kurią pasiklausyti šimtai žmonių.
Andrius Užkalnis ir Monika Šalčiūtė

Iš tiesų, „Litexpo“ rūmų salėje buvo tikras anšlagas. Visi norintieji pamatyti ir pasiklausyti M. Šalčiūtės netgi netilpo į salę.

„Žmonės, kurie seka mane, žino apie mane viską. O aš apie juos beveik nieko. Man labai įdomu, kas jie tokie, ką gyvenime veikia. Tai bus pirmas susitikimas su jais akis į akį, todėl kartu jaudinuosi ir nekantrauju, – DELFI sakė M. Šalčiūtė, kitą savaitgalį rengianti susitikimą su gerbėjais viename sostinės viešbučių. – Atvykti gali ne tik studentai ar paaugliai, bet visi idėjų kupini verslo žmonės, kurie nori išgirsti iš manęs patarimų. Labai įdomu, ar atvyks tiek pat, kiek ir į „Loginą“.

Tiesa, Monika sako nenusiminsianti, jei ateis ir 10 žmonių. Jiems visiems skirs visą savo dėmesį. Jei ateis daugiau, mergina sako, kad su kiekvienu asmeniškai pabendrauti per kelias valandas bus sunkiau, tačiau ji vis tiek stengsis skirti dėmesio kiekvienam norinčiam, nesvarbu, koks jo amžius ar veikla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)