Su DELFI M. Šalčiūtė pasidalijo poros mėnesių Nino Persiko nuotraukomis. Augintinį fotografė Evelina Macijauskaitė („Eve Photography“) įamžino ne tik su raudona suknele pasipuošusia Monika, bet ir tarp... Persikų!

Pasidomėjus, kaip užimtai merginai sekasi susidoroti su naujomis pareigomis, Monika tik šyptelėjo ir patikino, kad tai – vienas malonumas.

Beje, beveik 5 mėnesių Nino Persiką jau galima vadinti žvaigžde. Jis ne tik turi asmeninę feisbuko anketą, vis keliauja į įvairius renginius, bet ir turi tiek rėmėjų, kad Monikai nereikia rūpintis jo maistu.

„Per dieną jis suvalgo beveik pusantro kilogramo žalios subalansuotos mėsos. Duodu ir varškės, sūrio, džiugesių, skanėstų, vitaminų... Jau turime tris rėmėjus“, – vardijo M. Šalčiūtė.

Pašnekovė tikino, kad augintinis itin ramaus būdo, po truputį ima bėgioti, taip pat mokosi ir dresūros. „Pamažu man sunku įsivaizduoti savo gyvenimą be jo, – džiaugėsi Monika. – Džiaugiuosi, kad turėsiu ištikimą draugą, kuris mane besąlygiškai mylės.“

Tiesa, nors pastaruoju metu Nino Persikas jau ramesnis, anksčiau netrūko išdaigų. Feisbuke Monika vis pasidalija įspūdžiais: jis jau spėjo sukandžioti jam pirktą pripučiamą baseiną, nepataisomai krimstelti jos aukštakulnius ir kartais sukelia tikrą netvarką namuose...

Daugiau Nino Persiko ir Monikos akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)