Jau pirmųjų laidų metu M. Šalčiūtė sulaukdavo labai daug kritikos. Dažniausiai ją kritikuodavo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. Tiesa, vyrui dažniausiai užkliūdavo M. Šalčiūtės asmenybė, o ne jos choreografiniai sugebėjimai.

„Šiame projekte jaučiuosi žeminama ir nevertinama. Formuojamas įvaizdis toli gražu neatspindi tikrosios manęs, tai kenkia mano asmeniniam gyvenimui. Nepamenu, kad pasirašyčiau sutartį, leidžiančią žeminti mano kaip asmens garbę ir orumą. Nemanau, jog galima TV3 bei jūsų projektui priklausantiems veidams mane įžeidinėti, taip kaip visose laidose elgėsi J. Smoriginas.

Jis visose laidose įžeidžiamai diskutavo apie mano išvaizdą, atrado celiulitą (kurio neturiu), o ne šokį ar šokio techniką. Lygino mane su prostitute, nors kita dalyvė net neslepia kuo užsiiminėjo 10 metų. Toks lyginimas ypatingai žeidžia mane.

Šok su manimi

Įdomu tai, jog mane rengia TV3 komanda, tai klausimas, kodėl viešai teigiama, jog aš aprengta netinkamai? Patys gi aprengia. Kodėl sulaukiau tokių įžeidinėjimų, kai pati nesprendžiu, kaip rengtis?

Šoka vyras su sijonu kaip medis, tačiau yra aukštinamas ir jo pasirodymai vertinami ne objektyviai, traumuojami vaikai. Nesu prieš kitą orientaciją, bet kam kišti tai į televiziją?

Manau, jog „Just.tv“ kompanija sąmoningai inicijuoja konfliktines situacijas, taip nesuteikdami sąlygų tinkamai vykdyti pasirašytą sutartį. Pasitraukiu iš projekto, nes sutarties sąlygų tinkamai nevykdo
„Just.tv“.

Užkulisiuose šnekama, jog tai yra sąmoningai sukurtas scenarijus, kuriame aš žeminama ir įžeidinėjama. Aš nesutikau su tokio pobūdžio scenarijumi.

Sulaukiau grasinimo, kad jei šį šeštadienį vėl neleisiu būti žeminama ir nepasirodysiu, man bus liepta sumokėti sutartyje numatytą baudą už sutarties sąlygų nevykdymą. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad mano garbės ir orumo taip lengvai neišeis nupirkti. Ketinau imti paskolą butui. Dabar gali tekti imti paskolą susimokėti baudą „Just.tv“ kompanijai už tai, jog neleidžiu bukinti žmonių ir pasakiau savąją tiesą..

Tai cirkas,o nebe projektas... Aš sutikau dalyvauti dėl to, jog anksčiau buvo pasakiškai gražus projektas. Dekoracijos ir dabar gražios, bet.. Kaip žmonės laidos prodiuseriai man patinka, bet kaip režisieriai mane liūdina... Tačiau esu dar neapsisprendusi... Manau, matote dėl kokių priežasčių. (p.s. Jeigu išeina gražiai išeiti - perduodu Ievai su Simu savo vietą, jei jie negali - Arnui su Gintare)“, - socialiniame tinklalapyje rašė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1024)