Paklausta, kaip tapo tokia garsi ir ar kada nors gyvenime tikėjosi tokio populiarumo, Monika Šalčiūtė viską išdėstė atvirai ir nuosekliai:

„Niekada to nesiekiau. Ir nebūčiau pagalvojusi, kad taip gali atsitikti su manimi. Tiesiog prisiregistravau „Facebook“ (kokių 17-18 metų), anksčiau neturėjau jokios socialinių tinklų anketos. Dėl to man labai nepatiko ir „Facebook“ (nieko jame nesupratau), tai prisiregistravusi, aš juo nesinaudojau. Man visai tai nerūpėjo ir nereikėjo. Tačiau po kiek laiko pradėjau naudotis, nes skatino draugai, jog tai labai patogus dalykas.

Pradėjau kartas nuo karto kelti nuotraukas. Paprastas nuotraukas. Ir susilaukiau daugybės komplimentų ir palaikymo, nes daug žmonių žinojo mano istoriją, kad gyvenau viena, kad turėjau tevų netektį. Palaikė mane ir mano stiprybę, jog nevartoju alkoholio, jog esu be žalingų įpročių. Nedariau nieko, ko nedarė kiti. Elgiausi paprastai, tačiau daugybė žmonių mane labai girdavo po nuotraukomis ir laikė pačia gražiausia mergina. Malonu, bet man tai kėlė nuostabą. Anksti atsidariau savo šokių pamokas, studijėlę. Pati, be niekieno pagalbos. Tai žmones taip pat žavėjo. Nuotraukas pradėjo „laikinti“ tūkstančiai žmonių, komentarų šimtais. Visa tai pritraukė žiniasklaidos dėmesį. Ir tada viskas prasidėjo: įvairiausi pramanai apie mane, apie mano gyvenimą ir visas kitas šmeižtas. Tie žmonės, kurie mane laikė pačia gražiausia, pačia pačiausia, pačia stipriausia, pradėjo kalbėti labai negražiai. Ir nesupratau kodėl. Gaila ir keista“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)