Interneto sensacija tituluojama šokėja jau kurį laiką nebeveda užsiėmimų savo mokykloje. „Pinigai manęs nebetenkina, nors anksčiau tai atrodė labai daug“, – pasakojo Monika, kuri įdarbino dvi merginas, kad šios vestų užsiėmimus. Anot šokėjos, jai patinka šokių studijos idėja, nors pelno iš to – mažai.

M. Šalčiūtė tikina, kad kiekvieną naują mokinę įspėja, kad pamokas ves ne ji, kaip būdavo anksčiau. „Būna, kad kartais pavaduoju trenerę, praeitą mėnesį teko nemažai užsiėmimų pravesti, nors ir šiaip dažnai apsilankau, pažiūriu, kaip kas vyksta, – kalbėjo mergina. – Tačiau nebėra to užsiplieskimo ruošti choreografijas, organizuoti kažką, net ir laiko nelabai turiu.“

Pasidomėjus, ar tai nepiktina jos gerbėjų, kurios į šokių studiją užsirašo dėl žymios mokytojos, ji nusijuokė ir patikino, kad būna visko. „Manau, kad pačioms merginoms taip geriau, kad užsiėmimus veda licenziją turinti vadovė“, – pasakojo Monika.

Šokių mokytoja dirbusi Monika ne kartą savo jėgas išbandė įvairiuose projektuose ir net vedė savo internetinę laidelę. Vis tik M. Šalčiūtės gavoje šiuo metu sukasi nauja verslo idėja: „Noriu atidaryti savo reklamos agentūrą, tačiau dar nenoriu apie tai daug pasakoti, nes šis „vaikas“ dar tik gimsta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)