Tiesa, papozavę fotoobjektyvams, M. Šalčiūtė su Luku netrukus nuskubėjo į kino salę, kur ramiai, netrukdomi pašalinių, laukė filmo pradžios.

Monika su Luku stebėjo rašytojos Žemaitės apsakymo įkvėptą filmą. Anot kūrėjų, tai komiškas filmas, kuriame gausu ir romantiškų motyvų.

Ilgą laiką su vaikinais nesirodžiusi Monika su Luku stebėjo krepšinio rungtynes, vėliau dalijosi akimirkomis iš romantiškos vakarienės. Neseniai Lukas Monikai įteikė ir milžinišką rožių puokštę.

M.Šalčiūtė, būdama su Luku, nesislapsto nuo fotoobjektyvų. Priešingai, ir pati mielai įamžina bei paviešina kartu leidžiamas akimirkas. Stebėdami krepšinio rungtynes tarp Vilniaus ir Kauno komandų, jie pasidalijo nuotrauka, smalsiai klausdami, kurią komandą reiktų palaikyti. Gavusi glėbį rožių, Monika ne tik pasidžiaugė jų nuotrauka feisbuke, tačiau ir paviešino, kaip keldama milžinišką puokštę, parkrito.

Ir nors nėra aišku, ar Monika ir Lukas – pora, tai pirmasis vaikinas, su kuriuo M. Šalčiūtė po ilgos pertraukos taip dažnai rodosi kartu viešumoje.

Daugiau apie premjerą skaitykite čia!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (470)