Socialinis projektas Mamų radijas kartu su fotografų komanda Sakyksūris.lt ir vizažiste Jolita Spūdyte-Verseckiene pakvietė žinomas mamas į netradicinę fotosesiją, kurios metu “Douglas” makiažo teptukais dirigavo jų vaikai.

“Be jokios abejonės, kad mamos, ypač mergaitėms, yra pirmasis grožio sampratos simbolis. Todėl savo pavyzdžiu darau įtaką dukrytei. Gyvenu pagal jogos filosofiją, todėl po truputį ją perima ir mažoji. Ji ne tik savo noru mokosi jogos asanų, taip leisdama sau išlaikyti fizinį aktyvuma, tačiau ir mato mamą, kuri dėmesį skiria sveikai mitybai, knygų skaitymui bei savęs lavinimui,”- į klausimą, kaip grožio samprata atsispindi mažosios Danielės auklėjime, atsakė žinoma moteris.

Milana prisipažino, jog ši fotosesija jai buvo avantiūra, kurios pati net nebūtų sugalvojusi.

“Projekto idėja labai pozityvi, nedvejodama sutikau. Tai buvo pirmas kartas, kai vaikas laikė rankoje dekoratyvinės kosmetikos teptukus. Buvo įdomu pamatyti, kokia jos grožio samprata. Grožis, anot Danielės, yra spalvingas. Be to tai buvo galimybė praleisti neplanuotą pusdienį kartu”,- įspūdžiais dalinosi žinoma mama.

Socialinės akcijos dalyvės su nekantrumu laukia galutinio fotosesijos rezultato, kuris bus pristatytas fotografijų parodoje „Nes mama yra pati gražiausia“ balandžio 25 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)