Milita renkasi patogumą ir šilumą

Scenoje elegantiškus ir seksualius drabužėlius vilkinti dainininkė Milita Daikerytė (18) prisipažino, kad namuose dar gerokai prieš keliaudama į miego karalystę apsivelka chalatą, užsimauna šiltas kojines ir mėgaujasi nevaržomais judesiais.

„Šaltuoju metu net miegodama mėgstu šiltus drabužius, nes mano kambarys šiaurinėje pusėje, žiemą būna vėsu, o man būnant namuose privalo būti šilta, – pasakoja Milita. – Juk norisi ištrūkti iš aptemptų suknelių.“

Pastelinių spalvų pižamas, džemperius ir marškinėlius demonstruodama Milita pasakojo, kad, nors tokių spalvų nevengia, labai mėgsta ryškias. „Šiandien labai susižavėjau pilka pižama, kurią vilkėjo mama. Ir štai, jis juk neryškus, o toks gražus. Bet nors pažiūrėti gražu, pati rinkčiausi ryškesnes spalvas“, – pasakoja dainininkė.

Dažnai savo garderobą atnaujinanti mergina niekada neturėjo tokio ypatingo drabužėlio, kurio niekaip nenorėtų išmesti. Nebenešiojamus drabužius ji išdalija.

Pozuodama su pižamomis, Milita prie jų derino minkštas ir šiltas šlepetes, nors namuose tokių neavi. „Tenka nešioti kojines, nes šlepetes labai mėgsta mūsų kalytė Kuba, – juokiasi Milita. – Jei tik apsiauname šlepetes, tenka nusiauti, galime nešioti tik kojines. Nors tikrai patinka ir retkarčiais vis pabandome įsigyti, bet viskas baigiasi taip pat – Kuba jas atima.“

Sonatai svarbiausia - grožis ir elegancija

Militos mama, grožio studijos „Divalta“ savininkė Sonata Daikerienė, jei tik galėtų, kuo daugiau laisvadienių praleistų lovoje, apsivilkusi mielą pižamą. Moteris prisipažino, kad nors su šiais drabužiais tik miegama, grožis jai – labai svarbu.

„Naktinių drabužių lentyną peržiūriu gana dažnai. Po kelių sezonų, jei įsigyju naujų, surenku nereikalingus ir atiduodu tiems, kuriems jų reikia labiau“, – pasakoja Sonata. Nebenešiojamus drabužius ji veža į vaikų namus arba išdalija toms, kurioms reikia.

„Dažnai ką nors naujo nusiperku prieš atostogas. Tuomet norisi atsinaujinti ne tik naktinukus ar pižamą, bet ir apatinius, – atskleidžia grožio specialistė. – Net ir žiemą renkuosi lengvutes šilkines ir elegantiškas pižamas, man grožis – pirmoje vietoje.“

Įtemptai ne tik darbo dienomis, bet retkarčiais ir savaitgaliais dirbanti moteris laisvadieniais mėgsta patinginiauti lovoje. „Laisvadieniais, jei tik būnu namuose, tai galiu ir visą dieną su chalatu arba minkšta pižama būti. Taip galiu ir visą dieną pratinginiauti lovoje“, – pasakoja Sonata.

Pozuodamos fotosesijai, ir Milita, ir Sonata grožėjosi viena kitos drabužiais. Vėliau S.Daikerienė atskleidė, kad retkarčiais dukros jos drabužiais taip grožisi, kad netyčia ir pasisavina. „Esame trys merginos, o ir sudėjimo panašaus, tai kartais pasimainome drabužėliais. Būna, kad dukros ir nugvelbia ką nors, – juokiasi S. Daikerienė. – Nusiperku ką nors naujo ir gražaus, o po skalbimo jau matau, kažkurios dukros lentynoje atsirado.“

Militos ir jos mamos fotosesijos nuotraukas, kuriose jos pozuoja su miegui skirtais drabužiais, rasi portale MIESTE.lt