Ant scenos – nuo 11 metų, nuo vizažo pradmenų iki nuosavos grožio studijos – dar penkeri. Milita prisipažįsta, ji – užsispyrusi darboholikė, visada užsibrėžianti sau naujų tikslų. Galbūt dėl tvirto charakterio dabar ji ir yra viena versliausių jaunųjų Lietuvos pramogų pasaulio atstovių.

Antradienio vakarą savo asmenine patirtimi ir išgyvenimais Milita dalijosi su Vilniaus Socialinių mokslų kolegijos studentais.

„Viskas, ką turiu, ką pasiekiau, yra tik didelio darbo dėka. Kai reikėjo pamatų ir spyrio, finansiškai man padėjo tėvai. Tačiau niekas nebuvo patiekta ant lėkštutės. Finansinį pamatą tėvai man davė tik po to, kai pamatė, jog iš tiesų kažko siekiu“, – tikino Milita.

Ir tam ji turi puikų pavyzdį. 19-metė pasakojo, kad, nors iš pažiūros su seserimi Silvija yra labai panašios, jos pasuko skirtingais keliais.

„Su sese visada turėjome tokias pačias galimybes – tačiau tai, ką turime ir ko pasiekėme, skiriasi kardinaliai. Ji taip pat galėjo dainuoti, galėjo kurti verslą. Kai galimybės tokios pat, tačiau neparodai jokio intereso, automatiškai nieko ir negauni. Šeimoje priėjome išvadą, kad kiekvienam, matyt, ateina savas laikas.

Aš niekada neuždarydavau durų galimybėms, nebijojau rizikuoti. Mano sesei – 25-eri ir ji vis dar ieško savęs. Aš, galbūt, atradau vienu gyvenimo etapu, ji atras kitu. Svarbiausia neprarasti entuziazmo“, – teigė atlikėja ir jauna verslininkė.

Milita tikino, kad pasukti į grožio industriją ją paskatino karti asmeninė patirtis, kai ji, būdama vos 11 metų, prieš įvairius projektus laiką leisdavo grimerinėje. Ten ją, merginos žodžiais, padažydavo lygiai taip pat kaip ir 30-metes koleges.

„Kai mane, vienuolikmetę, į sceną išleido su „kauke“, supratau, kad man tai netinka ir, kad taip atrodyti nenoriu“, – ilgainiui mergina prieš pasirodymus pradėjo dažytis pati. Tačiau lūžis įvyko, kai M. Daikerytė ėmė dažyti ir sesę, po to – ir kitus žmones.

Daugelis stebisi M. Daikerytės paslaugų kaina – norinčioms efektingo vakarinio makiažo tenka atseikėti daugiau nei pusšimtį eurų.
Makiažas, atliktas mokymų metu Jungtinėje Karalystėje

Anot jaunos vizažo meistrės, makiažų kainą ji kėlė pamažu ir tikslingai. Tam, kad mažėtų paslaugą įpirkti galinčių žmonių kiekis. Tam, kad atsisijotų klientai. Juk norinčių – galybė, o Milita – tik viena.

O ir nuovargis jaunai merginai tikrai nėra svetimas.

„Esu maksimalistė, tad viską darau su 100 proc. atsidavimu ir dėl to neretai nukenčia kitos gyvenimo sritys. Jei jaučiu, kad fiziškai nebepakeliu darbo krūvio, darau pauzę.

Šis pusmetis man buvo ganėtina kėblus, drįstu sakyti – visapusiškai sunkus. Taip, galbūt pasiekiau užsibrėžtų tikslų, bet fiziškai suirau, pamečiau save. Saloną atidariau balandžio mėnesį, o gegužę manęs laukė brandos egzaminai.

Miegodavau ilgiausiai 3-4 valandas. Apie tinkamą mitybą nebuvo nė minčių. Sportas... kai visą gyvenimą sportuoji ir yra pratęs prie fizinio krūvio, o tu staiga nustoji – organizmas ima viską kaupti. Per tą periodą priaugau 14 kilogramų“, – pasakojo M. Daikerytė.

M. Daikerytė

Jauna moteris netruko pasidžiaugti, kad šiuo metu daug dėmesio skiria sveikai mitybai, tad dalis priaugtų kilogramų jau nukrito.

„Dabar maitinuosi sveikai, valgau tik savo pačios gamintą maistą. Pradėjau sportuoti bei ilgiau miegoti. Pamažu sugrįžau į savo norimą moralinę formą, netrukus grįšiu ir į fizinę.

Padėti susitvarkyti su padidėjusiu svoriu Militai padėjo ne tik geležinė valia, bet ir draugės palaikymas. Anot atlikėjos, kartu su bičiule jos dvi savaites eksperimentavo – iš mitybos raciono išbraukė pieno produktus, atsisakė mėsos bei miltinių produktų. Šiukštu – jokio alkoholio. Griežtą „ne“ sakyti teko ir desertams. Tik štai pastarųjų atlikėjai labiausiai ir ilgisi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)