Nejaugi taip TV3 televizija ketina į populiariausią šokių projektą Lietuvoje „Šok su manimi“ prisivilioti staigiai sėkmės ir populiarumo užgriūtą sportininką? O gal tai slaptas garsios žurnalistės ir sportininko flirtas?

„Viskas yra kur kas paprasčiau, nei jūs manot! – šypsosi Vlada ir tvirtina tikrai nesiūlanti imtynininkui dalyvauti šokių projekte. Tai gal garsi sporto žurnalistė ir buvusi profesionali bėgikė užmezgė romantišką pažintį su A. Kazakevičiumi? – Jūs turbūt juokaujate!” – garsiai juokiasi Vlada.

Pasirodo, Vlada filmavo kelių minučių trukmės įrašą, kuriuo televizija reklamuos 2014 m. žiemos ir 2016 m. vasaros olimpinių žaidynių transliacijas. TV3 televizija turi pirmumo teisę pasirinkti, kokią olimpinių žaidynių sporto šaką transliuoti.

„Aleksandrą pamačiau kitu amplua. Jis mane nustebino. Kiek sutrikau, kai profesionalus imtynininkas prisipažino labai mėgstantis šokti. Man ir pačiai reikėjo ‚perlipti per save‘ – buvo keista šokti tyloje ir tokioje judrioje vietoje kaip olimpinis miestelis. O dar ir su bronzos medalinininku...“ – įspūdžiais dalijasi Vlada.

TV3 infošou „Lietuvos geriausi“, rodomame pirmadieniais–penktadieniais 19.07 val., startavo drauge su Londono olimpiados pradžia – rugpjūčio 27-ąją. TV3 televizija kiekvieną darbo dieną pateikia 180 sekundžių aktualiausios informacijos iš Londono olimpiados ir Vilniuje dirbančių apžvalgininkų – Mindaugo Rainio ir Artūro Anužio – linksmus eksperimentus, kai jie patys išbando įvairias vasaros olimpinių žaidynių sporto šakas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)