Atlikėja LNK laidoje KK2 pasakoja, kad prieš jai išlipant iš autobuso, prie jos pribėgo juodaodė moteris bei bandė pirštais išbesti lietuvaitei akis.

„Ji prišoko iš vietos ir pribėgo prie manęs. Nesupratau, kas darosi, ji rėkė ir rėkė. Jos tokie ilgi nagai, ji man kirto į akis. Iš akies pradėjo bėgti ašaros, skaudėjo labai“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 pasakos dainininkė.

Daina reagavo greitai, autobuse prasidėjo moterų grumtynės: „Iš to streso lietuviškai pasakiau: „Kas tau yra? Ko tu čia dabar nori?“, o ji man angliškai: „Kalbėk angliškai“ ir daug necenzūrinių žodžių“.

Išlipusi iš autobuso, dainininkė iš Lietuvos iškvietė policiją, surašė įvykio protokolą.

„Kameros yra, viskas užfiksuota, bet laukia keli mėnesiai tyrimo ir tyla, nebent ji kur nors įklius kaip kokia agresyvi, nesveika. Čia niekas nežino, kaip dabar kaip baigsis“, - sakė D. Bilevičiūtė.

Prieš kelionę Daina buvo įspėta, kad nekonfliktuotų su atvykėliais. Jeigu jie spjaudosi, keikiasi ir kabinėjasi – negalima jiems žiūrėti į akis, ir jokiu būdų nesiginčyti, kadangi daugybė tokių konfliktų baigiasi sužalojimais ir netgi žmogžudystėmis.

„Vieno mokinio mama man sakė, kad tokie dalykai darosi ir ligoninėse, ir jie užpuola, primuša, papjauna, užmuša baltaodžius“, - laidoje kalbės D. Bilevičiūtė.

Visą Dainos Bilevičiūtės nutikimo Londone istoriją žiūrėkite šį trečiadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (317)