Daugeliui kyla klausimas, kokią gi diagnozę E. Santos išgirdo iš gydytojo lūpų? Tariau garsi moteris šia tema neatvirauja savo artimųjų labui.

„Vienintelė priežastis, kodėl nesidalinu diagnoze, yra mano vaikai ir tėvai. Nenoriu jų traumuoti ir tuo labiau skaudinti, nes žinau, kad jie nusimins ir pergyvens. Mano vaikai jau nebe vaikai.

Jie protingi maži žmogučiai, kurie internete viską detaliai sužinos, o matyti juos nuliūdusius man tikrai dabar nereikia“, – sakė E. Santos.

DELFI pasiteiravus, kiek kainuoja gyvybę išgelbėti galintis gydymas, verslininkė patikino, jog suma siekia net trečdalį milijono dolerių.

„Apie 300 tūkst. JAV dolerių, tačiau trūksta dar 138 tūkst.“ – sakė nuo baisių ligos padarinių kenčianti moteris, socialiniuose tinkluose ne kartą paviešinusi nuotraukas iš ligoninės palatos.

Šešių vaikų mama teigia sulaukianti daugybės laiškų, kuriuose – nuoširdūs linkėjimai pasveikti, pažadai prisidėti prie gydymo ir net pasiūlymai surengti įvairias paramos akcijas.

Finansiškai prisidėti žadėjusių – daugybė, tačiau DELFI pasiteiravus, kiek pinigų kol kas pavyko surinkti gydymo išlaidoms, E. Santos kukliai teprasitarė – iki penktadienio buvo surinkta vos 40 dolerių. Šiandien ši suma padidėjo iki 240 JAV dolerių.

„Nežinau, dėl kokios priežasties, po šimtų pasiūlymų finansiškai prisidėti prie mano gydymo išlaidų ir tūkstančiais plūstančių laiškų, į gydymo sąskaitą teįplaukė 40 dolerių. Už juos esu nuoširdžiai dėkinga dviems žmonėms.

Vis tik, tikiu, kad visi kiti nuoširdžiai nusiteikę padėti žmonės tiesiog neturėjo laiko prisidėti, galbūt jiems pritrūko informacijos ar nežinojo rekvizitų. Dar kartą nuoširdžiai dėkoju už nerealų palaikymą ir norą padėti ne tik man, bet ir mano vaikams“, – sakė E. Santos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)