Į sostinėje vykstantį mados renginį susirinkę svečiai nestokojo geros nuotaikos, demonstravo savo pavasariškus rūbų derinius ir mielai pozavo fotografams. Tarp svečių buvo galima sutikti daugybę mados srities atstovų, muzikantų.

Ieva Daugirdaitė, Dovilė Cibulskaitė ir Ana Romanova, Tribe by Marina ir Donata, Lilija Larionova, Kristar Design by Kristina Vikoren, Vitalija Malyško ir Eglė Žiemytė - šie dizaineriai savo kolekcijas pristato pirmąją mados festivalio dieną.

„Mados infekcija“ savo gerbėjų Šiuolaikinio meno centre Vilniuje šį pavasarį laukia net tris dienas – kovo 21-ą, 22-ą ir 23-ą. Šiemet  net tris dienas truksianti mados šventė pasibaigs ne, kaip įprasta, šeštadienį, o sekmadienį. Per tris jau šešioliktojo festivalio dienas iš viso bus parodyta 20 kolekcijų, o kartu su lietuviais savo kūrybą  pristatys ir dizaineriai iš Rusijos, Vokietijos, Danijos bei Prancūzijos.

1999-aisiais startavusi „Mados infekcija“ per penkiolika metų tapo ryškiausiu kasmetiniu mados įvykiu Lietuvoje.

Festivalio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)