Iš draugų krepšininkų sulaukusios kvietimo į varžybas žinomos moterys nesvarstė ir sutiko apsilankyti vienose reikšmingiausių sezono kovų. „Varžybos buvo tokios įtemptos ir gražios, jog norėjosi net verkti. Buvo daug emocijų. Net ir krepšiniu nesidominčiam žmogui, kuris mažai ką tesupranta apie taisykles, tokia kova palieka didelį įspūdį", - įspūdžiais po varžybų dalijosi G. Gurevičiūtė.

Iki šiol Gintarė yra buvusi tik NBA varžybose Majamyje, Kauno „Žalgirio" arenoje „Lietuvos rytui" žaidžiant prieš Kauno „Žalgirį" ir praeitą savaitę vykusiose varžybose. Anot jos, kol kas visos su krepšiniu susijusios patirtys buvo įspūdingos.

Krepšinio aikštelėje sutiktos televizijos laidų vedėjos DELFI taip pat išdavė, kad jau kitą savaitę trims savaitėms išskirs į Kanus, Monaką ir keliaus po Pietų Prancūziją. Kaip ir visada, geros draugės stengsis derinti laidos „Bus visko" filmavimus ir poilsį.

Šių varžybų nepraleido ir aktorius Mantas Stonkus su žmona Indre, buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina Stambrauskaitė bei „Žalgirio“ krepšinio klubo trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)