Rudeninės žvarbos ir drėgmės nepabūgo kelios dešimtys premjeros svečių: Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte, Jolanta Leonavičiūtė, Monika Šalčiūtė, Larisa Kalpokaitė, Žygis Stakėnas su žmona, Aušra Maldeikienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė su vyru, Asta Stašaitytė-Masalskienė ir daugelis kitų.

Premjeroje sužibo ir pagrindinės aktorės: Monika Vaičiulytė ir Marija Korenkaitė. Trečioji „našlė“ negalėjo sudalyvauti premjeroje.

Daugelis damų į premjerą susirinko pasipuošusios juodomis suknelėmis, nors organizatoriai kvietime šio prašymo nepažymėjo, jas visas tiesiog sujungė filmo pavadinimas „Juodosios našlės“.

Intriguojanti 12 dalių istorija apie tris moteris, kurios nusprendė atsikratyti savo vyrais, netrukus pasieks televizijos ekranus.

O kūrėjai istorijos vingiais intriguoja jau kurį laiką. Dar prieš kelias savaites buvo pristatytas vaizdo klipas su serialo daina, kurią atlieka atlikėja Dzala. „Atleisk aš supykau ir taip tyčia padariau. Tai kerštas tik nepyk, liksi mano atminty“, – dainuoja gruziniško ir armėniško kraujo turinti atlikėja Ingrida Toleikytė-Dzala.

Negailestingos ir paslaptingos – tokios šio serialo herojės Viktorija, Jolanta ir Kristina, kurias įkūnija aktorės Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė.

Seriale taip pat vaidina ir kiti žinomi aktoriai Arnoldas Eisimantas, Lina Budzeikaitė, Remigijus Sabulis, Petras Lisauskas, Darius Meškauskas, Tomas Rimkūnas, Eglė Jackaitė, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Rumšas ir kiti. Naujojo sezono serijose kūrėjai vėl intriguos klausimu: ar pavyks našlėms pabėgti nuo praeities ir pradėti gyvenimą iš naujo?

Premjeros akimirkos:

Įvaizdinė „Juodųjų našlių“ fotosesija intrigavo miško ir laukinės gamtos alsavimu. Pastaroji fotosesija tapo tikru iššūkiu jos dailininkui ir dizaineriui Justui Grigavičiui: „Buvo įdomus iššūkis iš studijos padaryti mišką, tai tikrai sunku. Reikėjo ieškoti augalų, derinti juos, kad pasiektumėme norimą gylį. Iš pradžių atsivežėme vieną priekabą krūmų ir medžių, bet proceso metu pamatėme, kad reikės antrosios. Tuoj pat užsakėme ir antrą“.

Išskirtinės fotosesijos akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)