Pasak pašnekovės, konkurse nuolatos skuba, todėl nėra laiko, kada pasidžiaugti visu renginiu. Per dieną mergina turėjo penkias fotosesijas. Vienoje iš jų tituluotą gražuolę fotografavo garsus Niujorke gyvenantis mados fotografas Fadilas Berishas. Menininkas negailėjo lietuvaitei komplimentų: gyrė akis, šypseną ir strazdanas.

„Teko kelis kartus filmuotis, duoti interviu. Sunku įvertinti, kaip man sekasi, rezultatai paaiškės vėliau“, - apie galimybę nugalėti konkurse kalbėjo Patricija.

Grožio konkurso dalyvės yra apgyvendintos prabangiame viešbutyje „Trump National Doral Miami“. Lietuvė gyvena kartu su Lenkijos atstove. Šalia – Kazachstano atstovės ir rusės kambarys. Keturias merginas prižiūri vadinamoji „mamytė“, kuri padeda iškilus problemoms. 

„Daugiausiai leidžiu laiko su šiomis merginomis, tačiau mielai pasikalbu ir su kitomis dalyvėmis. Visos yra labai draugiškos, geros nuotaikos“, - džiaugėsi Patricija.

„Mis Visata“ konkurso dalyvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)