Raimonda atšaukia koncertą pagal naująją programą, kurią Lietuvoje turėjo pristatyti rugsėjo 29-ąją. Šią akustinę programą ji kūrė kartu su Karoliu Jančenkovu, gyvendami tarp Airijos, Vokietijos ir Lietuvos.

Taip lauktos akimirkos teks dar palaukti. Koncertas perkeliamas į vasario mėnesį. Tikslios datos Raimonda dar negali atskleisti. „Tuo metu koncertuosiu Vokietijoje. Taip išėjo, kad Vilniuje suplanuotą koncertą teko atidėti“, – kalbėjo atlikėja.

Pasak pašnekovės, ši žinia jai taip pat buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus. Iki koncerto likus kiek daugiau nei savaitei tokį sprendimą priėmė organizatoriai, tad Raimondai teliko tik sutikti su tokiu sprendimu.

R. Masiulytė tikisi, kad gerbėjai, kurie jau buvo įsigiję bilietus, bus supratingi. „Koncertą organizuoja „Auksiniai renginiai“, jie taip pat informuos, kaip kiekvienas, jau įsigijęs bilietą, galės atsiimti savo pinigus“, – tikino pašnekovė.

Paskutinį kartą Lietuvoje R. Masiulytė pasirodė prieš penkerius metus, tad šis projektas, kurį ji ruošia, tapo dar svarbesnis. „Projektas yra savotiškas sugrįžimas. Į jį įdėjau labai daug darbo ir šiuo metu vis dar įdedu“, – pasakojo dainininkė.

Tiesa, Airijoje gyvenanti atlikėja žada, kad šis koncertas Vilniuje, nebus vienintelis susitikimas su gerbėjais. Anot jos, pristačiusi programą sostinėje, ji su visa komanda patrauks ir po kitus Lietuvos miestus.

Akustinė programa - ne vienintelė naujiena Raimondos muzikiniame kelyje. Šiuo metu ji su komanda įrašinėja debiutinį džiazo albumą. Ir tai dar ne viskas.

Ilgas valandas įrašų studijoje praleidžianti Raimonda randa laiko ir moteriškiems malonumams. Šįkart su DELFI skaitytojais ji dalijasi romantiškos fotosesijos akimirkomis:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)