Aleksas pasakoja, kad jo pasirodymas vieno baro karaokėje buvo lemtingas. Jį pastebėjo Ignas Gibas, vienas iš projekto kūrybinės komandos narių, ir paragino išbandyti savo jėgas „X Faktoriuje“.

Nors A. Augaitis per vakarą tapo tikra įžymybe, kalbėdamas apie save kaip atlikėją, vis dar labai kuklinasi. „Dar nesu atlikėjas, bet tikiuosi, kad „X Faktorius“ padės man juo tapti“, – dėstė vaikinas ir patikino, kad jausmingumas, kurį jis demonstruoja scenoje, yra įgimtas. – Viskas, ką darau, yra natūralu. Juk niekur to neišmoksi, tik pats iš savęs.“

Nuo pat mažens mikčiojantis A. Augaitis tikina, kad jau išmoko ignoruoti šį trūkumą, nors neslepia, kad ne visada tai pavyksta.

Pasidomėjus, kokį save kaip atlikėją vaikinas mato ateityje, šis nedvejodamas rėžė: „Norėčiau dainuoti populiarioje roko grupėje.“ Vis tik, jei Aleksui nepavyks užkariauti muzikinės padangės, jis turi ir atsarginį planą. „Norėčiau būti restorano šefas“, – drąsiai sako Aleksas, kuris šiuo metu virėjo amato mokosi Vilniaus technologijų mokymo ir reabilitacijos centre.

„Dar svajoju turėti nuosavą prabangų restoraną, kuriame vakarais galėčiau gyvai dainuoti savo klientams, rengti teminius džiazo vakarus su vynu ir gurmaniškais patiekalais, – pasakojo vaikinas. – Mama, išgirdusi šią idėją, užsisakė „country“ stiliaus vakarėlį. Jai tik arkliai galvoj.“

Mikčiojantis ir kuklus Aleksas, kuris dainuodamas virsta tarsi kitu žmogumi, turi viltį, kad TV3 projekte „X Faktorius“ pasieks finalines kovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)