Žaviosios dainininkės ne tik koncertuoja lenktynių žiūrovams, bet ir palaiko Nijolės Pareigytės-Rukaitienės vyro komandą, lenktynėse važiuosiančią bolidu „Aquila CR 1“.

„69 danguje” narės neseniai nusifilmavo vaizdo klipe, kuriame reklamuoja bičiulės sutuoktinio ekipažą.

„Mano širdis yra su vyro komanda. Merginos irgi nusifilmavo klipe, nes palaiko mane ir šį bolidą. Nors lenktynėse jos dirbs su varžovais“, - juokėsi Nijolė.

Atlikėjos Palangos lenktynėse plušės visą savaitgalį. Visos jos darbuosis ir palaikys skirtingus ekipažus.

„Palaikysime Nijolės vyro komandą, bet padėsime ir savo ekipažui. Mano užduotis bus skleisti harmoniją, kad niekas nesipyktų“, - sakė Ingrida Martinkėnaitė.

„Gal kas kokį ratą pakeisti duos, ar kitokių darbų“, - antrino jai savo komandai lenktynėse padėsianti Karina Krysko-Skambinė.

„Kiek visko mums kelyje buvo nutikę: ir virtę, ir daužęsi esame. Todėl viską mokame – netgi ratus pakeisti. Kartą mums su Nijole pakeliui į koncertą nuleido padangą. Keitėme ratą su vakarinėmis suknelėmis. Bet tąkart mums padėti sustojo pro šalį važiavęs taksistas“, - prisiminė I. Martinkėnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)