O ketvirtadienio vakarą legendinėje „Neringoje“ skambėjo „The Ball & Chain“ duetas. Ypatinga vieta - ypatingai progai. Šeimyninis duetas atšventė savo antrąjį gimtadienį. Kartu su muzikantų grupe Erica ir Jurgis Didžiuliai gimtadienio proga pora valandų, su pertrauka, koncertavo rinktinei publikai - nors bilietai kainavo nepigiai, jie visi išgraibstyti dar iki renginio.

Gyvo garso koncerte skambėjo geriausios Jurgio ir Ericos repertuaro dainos. Dalis dainų - nuo senų laikų lietuvių mėgstamos. Per jas Erica pademonstravo gerokai patobulintą lietuvišką tarimą.

Gyvai atliekamos muzikos klausėsi ir išsipustę intelektualai, prie scenos spaudėsi jaunimėlis, muzikiniu fonu mėgavosi ir vakarieniaujantys garbaus amžiaus melomanai.

Prie aplinkos ir progos prisitaikė ir vakaro žvaigždės. Erica vilkėjo taip pamėgto retro stiliaus suknelę, Jurgis - šventiškai atrodantį klasikinį kostiumą, taip sukurdami nostalgišką atmosferą.

Be ištikimų gerbėjų, „The Ball & Chain“ antrojo gimtadienio proga sveikino Agnė Jagelavičiūtė su Viktorija Jakučinskaite, Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, Alkas Paltarokas. Dukterį su gražia sukaktimi pasveikino ir Ericos tėvai.

Portale DELFI - nuotraukos iš šventinio koncerto.

Kokiomis nuotaikomis pora gyveno prieš gimtadienį, galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)