Į filmo premjerą kartu atvykusi pora neslėpė artumo vienas kitam ir link svečių minios traukė susikibę rankomis. Vis tik vos pamatę fotoobjektyvus puolė slėptis, o prie sienelės, kur fotografai įamžino visus ateinančius svečius, Richardo draugė Jovita nepanoro pozuoti. Richardas prieš fotoobjektyvus stojo vienas.

Nei Jovita, nei Richardas nepanoro kalbėti apie vienas kitam puoselėjamus šiltus jausmus, tačiau nė vienas to nepaneigė.

Kauno kilusi aktorė Jovita Balčiūnaitė vaidina „Domino teatre“. Žurnalistas ir radijo laidų vedėjas Richardas Jonaitis pavaduoja Igną Krupavičių LRT televizijos rytinėje laidoje, kol Ignas savanoriauja kariuomenėje Rukloje.

Richardas su Jovita rugsėjo viduryje „Labas rytas, Lietuva“ laidoje pristatė naują rubriką „Debiutas“. Jos metu jie vis išbando ką nors naujo ir ekstremalaus: šuolius parašiutu, jojimą, jėgos aitvarus ir panašiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)