Paviešintoje nuotraukoje – visas būrys Lietuvos pramogų pasaulio veteranų. Atlikėjas Marijus Mikutavičius, beždžionę ant pečių laikantis L. Zareckas, kone neatpažįstamas LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius, režisierius ir muzikantas Kostas Smoriginas, verslininkas Arūnas Strolis. Čia pat ir kiti „ŽAS'ai“ – Gidonas Šapiro-Bilas, Marijus Berenis-Tru.

„Prieš labai daug metų. Tą kartą sugalvojome pramogą. Kad nereikėtų visiems miegoti skirtinguose viešbučio kambariuose, lovas susinešėme į viešbučio koridorių. Galvojome, kad viešbutyje gyvename tik mes vieni, žiema vienok. Rytą žmonės labai nustebo pamatę vaizdelį“, – jaunystės nuotykių prisiminimais dalijosi L. Zareckas.

DELFI susisiekus su muzikantu, šis patikino, jog šposas su lovomis kompanijos atmintyje įsirėžė visam gyvenimui:

„Tas savaitgalis buvo nerealus. Istoriją su išstumtom lovom mes visą gyvenimą prisiminsim kaip vieną didžiausių nuotykių. Kai po koncerto atvykom į viešbutį, pamanėm, kad jame esame vieni. Labai gili žiema buvo. Atrodė, kad tame viešbutyje niekas negyvena. Senoviškas toks.

Sakom: davai stumiam visas lovas į koridorių. Išsistūmėm, sumigom ir ryte jaučiam, kad žmonėms durys neatsidaro. Jie atidarinėja duris, o jos į mūsų lovas remiasi. Tada ir supratom, kad viešbutis normaliai perpildytas. Žmonės konkrečiai nustebę buvo.“

L. Zareckas atskleidė, jog nuotraukoje - tikrai ne visa kompanija.

„Dar, man rodos, Martynas Starkus buvo. Ir Linas Karalius-Ezopas. Atrodo, apie dvyliką lovų išstūmėme“, – pasakojo muzikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)