Pristatymo būta išties išskirtinio, mat svečiai jaukiai įsitaisė ant parduotuvės „Interjero galerija“ sofų, o tradicinę fotografų sienelę išmainė į... lovą.

Sveikos mitybos paslapčių susirinkusius svečius Lavija mokė padedama „virtuvės mitų griovėjo“ Alfo Ivanausko. Prie šaldytuvo sustojęs duetas pateikė ne tik teorinių, bet ir praktinių sveikos gyvensenos pavyzdžių.

Knygoje „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ sudėta visa gyvenimiška Lavijos patirtis, tačiau ji tikina, kad ją vertėtų atsiversti ne tik moterims, bet ir vyrams.

Lavija savo knygoje pasakoja apie tai, kad turime siekti būtent savo išsvajotos versijos, o ne lygiuotis į kažkur pamatytą aktorės, dainininkės ar modelio nuotrauką, prikabintą prie šaldytuvo. Ir tam tereikia subalansuoto gyvenimo būdo, kuris kiekvieno žmogaus atveju – individualus.

Ir ši knyga tikrai nėra gyvenimo būdo gidas tik moterims. „Ir vyrams rūpi tie patys dalykai, tačiau jie apie tai tyli, tad manau, kad ši knyga tikrai visiems“, – besišypsodama kalbėjo Lavija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)