Būsima nuotaka su būriu išsipusčiusių draugių po dienos pramogų ir nuotykių atvyko į laivą, esantį prie Baltojo tilto. Čia moterys šėls iki vėlaus vakaro, o jas linksmins grupė „Žentai“

N. Bunkės teigimu, draugės nori, kad Liepa nepamirštų, jog vis dėlto yra kilusi iš paprastų žmonių, todėl vakaras užsibaigs su tradicinėmis vaišėmis, dainomis ir, kaip tikimasi, šokiais iki pat ryto.


Atlikėja sakė draugei norėjusi surengti tikrai įspūdingą ir nepamirštamą šventę. Anot jos, visos bičiulės norėjo, kad Liepa patirtų kuo daugiau ekstremalių emocijų ir taip pasiruoštų vedybiniam gyvenimui.

Merginų pramogos prasidėjo nuo pat ryto, kai Liepą prie namų pasitiko prabangus automobilis su vairuotoju. Pirmosios komandos, kurias ji turėjo įvykdyti: pasiimti rankinuką, užsidėti didelę skrybėlę, mažą baltą suknelę ir rankose visada laikyti nedidelį pliušinį šuniuką. „Norėjome, kad ji pasijustų it tikra „poniutė“, – juokėsi N. Bunkė.

Pirmas aristokratiškas L. Mondeikaitės išbandymas buvo jodinėjimas žirgais Riešėje esančiame „Lietuvos žirgyne“. Merginos pokštavo, kad norint žinoti, kaip sutramdyti vyrą, iš pradžių reikia išmokti, kaip suvaldyti tikrą eržilą.

Paklausus pačios Liepos Mondeikaitės apie pirmuosius įspūdžius, ji atskleidė, jog jausmas nerealus. „Mano merginos tiesiog nuostabios. Jos žinojo, jog pajodinėti žirgais – mano sena svajonė, tačiau tikrai nesitikėjau tokio siurprizo. Jaučiuosi pasakiškai“, - sakė L. Mondeikaitė.

Po jodinėjimo Liepos ir kitų mergvakario dalyvių laukė pasivažinėjimas kartingais. Būsima nuotaka, įveikusi visas mergvakario dalyves, tapo varžybų nugalėtoja.

Artėjant vakarui Liepa sulaukė dar vieno merginų siurprizo – šaudymo koviniais ginklais „Ekskomisarų biuro“ šaudykloje, į kurią merginas palydėjo būrys baikerių. „Vyrą auklėti šiais laikais reikia nebe kočėlais. Dabar Liepa tikrai žinos, ką daryti, jei Evaldas pasielgs netinkamai“, – juokėsi N. Bunkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)