Į svečius pas Liutaurą atvyko apžvalgininkas Andrius Užkalnis su širdies drauge Fausta-Marija Leščiauskaite, mados ekspertas Eugenijus Skerstonas, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, kulinarijos žinovė Beata Nicholson, menininkė Nomeda Marčėnaitė, kurią atlydėjo širdies draugas Vytas Palavinskas, Dovilė Filmanavičiūtė ir kiti.

Svečius Liutauras nustebino makaronais su svieste virtų omarų emulsija bei artišokais, makaronais su riebiosiomis ančių kepenėlėmis bei rudeniniais juodaisiais trumais, o desertui pasiūlė baltojo šokolado bei marakujos netikrą risotto su imbieriniais ledais.

„Man teko paimti makaronus, kuriuos dažniausiai valgo vaikai, ir pasistengti iš jų padaryti ką nors tokio, ką valgo ne tk vaikai“, – susirinkusiems svečiams pasakojo L. Čeprackas.

Nepaprastais sugebėjimais ir ne mažiau aštriu charakteriu garsėjantis virtuvės šefas atskleidė, kaip iš makaronų pagaminti puikaus skonio patiekalų svečiams ir kasdienai. „Yra makaronai iš paprastų miltų ir yra makaronai iš kietagrūdžių. Tuo viskas pasakyta. Aš gaminu iš kietagrūdžių“, – trumpai nukerta Liutauras, paklaustas, kokie makaronai tinkamiausi jo gaminamiems patiekalams. Makaronus jis labai mėgsta, sako, kad tai – vienas iš pačių mėgstamiausių jo patiekalų.

Tiesa, vakarienėje, tarp būrio draugų, nebuvo Liutauro žmonos Lauros Čepukaitės. Savo santykių neviešinanti pora paslapčia susituokė rugsėjo pradžioje. Žinia apie vestuves žiniasklaidą pasiekė tik rugsėjo pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)