O. Koršunovas kartu su mylimąja Monika Dirsyte į Kuršių neriją atvyko trečiadienį. Ketvirtadienio rytą vienoje Nidos lauko terasų sutikta pora ramiai mėgavosi viešbučio teikiamais pusryčiais. Kurortas mylimuosius pasitiko ne su saulės „išskleistais“ spinduliais. Nuo ankstaus ryto Nida buvo aptraukta tamsiais debesimis, o vėliau pradėjo smarkiai lijo.

Kai visi teatralai atostogauja, O. Koršunovui – pats darbymetis. Pora Nidoje ilsėsis vos savaitę.

„Ši vasara man yra labai darbinga ir intensyvi. Oslo Nacionaliniame teatre statau spektaklį „Mūsų klasė“. Pjesė yra gana sudėtinga – apie 2-ąjį pasaulinį karą ir holokaustą, todėl reikalauja daug atsakomybės. Tuomet su trupe vykstame į Venecijos bienalę parodyti „Hamleto“. Po jos grįšiu į Lietuvą ir neilgai trukus važiuosiu atgal į Norvegiją, – apie darbingą vasarą pasakojo režisierius. – Tarp visų šių darbų „išpuolė“ tik viena atostogų savaitė, todėl net nekilo abejonių, kur važiuoti“.

Anot O. Koršunovo, Nida – geriausia vieta poilsiui. Čia vyras ilsisi bene kiekvienais metais.

„Iš karto žinojau, kad reikia važiuoti į Nidą, nes čia geriausiai galima pailsėti. Atvažiuojame beveik kasmet. Nieko ypatingo iš tikrųjų neveikiame – važinėjame dviračiais, vaikštome prie jūros, aš labai mėgstu maudytis“, – DELFI pasakojo režisierius, o šalia sėdėjusi jo mylimoji Monika pridūrė, – dar ir mankštinamės rytais (juokėsi – aut.past.)“.

Režisierius sakė, kad Nidoje jis ieško ramybės, tačiau neneigia, kad jam patinka ir aktyvus poilsis.

„Patinka ir aktyvus poilsis. Nidoje galima ir aktyviai leisti laiką. Kita vertus, čia savotiškai ieškome ramybės ir stengiamės nedalyvauti „tūsuose“, kaip tik dėl to ir apsigyvenome miesto pakraštyje“, – sakė O. Koršunovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)