Dainininkė juokavo, kad tuo pačiu ieško ir auklės savo pirmagimiui, bet pamiršo pasikviesti ir savo vyrą Simą Jasaitį. Atrankos komisijos narės pareigas dainininkė vykdė itin atsakingai - domėjosi kiekvienos merginos fiziniais duomenimis ir amžiumi, viską kruopščiai užrašinėjo.

Pernai dizainerio L. Salasevičiaus kolekciją demonstravo ir pati O. Pikul-Jasaitienė, N. Bunkė, I. Stumbrienė ir dar daug kitų žinomų šalies moterų. Tačiau po kolekcijos pristatymo balandžio mėnesį viešojoje erdvėje pasigirdo nemažai diskusijų, kad modeliu negali būti bet kas – tam reikia ir patirties, ir atitinkamų duomenų.

Kolekcijos pristatymą sukritikavusi Agnė Jagelavičiūtė sakė ant podiumo norinti matyti Editą Vilkevičiūtę, Simona Starkutę ir kitas garsias lietuvaites, profesionalias manekenes: „Tai aš suprasčiau, bet ir tai erzintų, nes jos yra per didelės įžymybės. Jos galėtų išnešti nebent paskutinę suknelę. Turi eiti vienodos merginos, ganėtinai jaunos, be svorio ir metų naštos“.

Panašu, kad garsiosios stilistės patarimai liko išgirsti - viešbučio koridoriuje nusidriekė maždaug 60 merginų eilė, panorusių kovo viduryje demonstruoti L. Salasevičiaus vakarines suknels.

Modelių atrankos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)