Žinoma moteris į renginį atvyko pasipuošusi trumpa suknele, kuri aptempė ir išryškino jos apvalėjantį pilvuką.

M. Šedžiuvienė tuėjo atvykti su vyru, tačiau prasitarė, jog jis šįkart negalėjo vykti kartu, todėl kompaniją Monikai palaikė draugė.

Žinoma moteris atskleidė, jog juvelyrikos namams vadovaujantis Vytautas Jonutis yra šeimos draugas, o jos jos vestuvinis žiedas taip pat yra šių papuošalų namų darbas.

"Kasdien mėgstu paprastus, kuklius papuošalus, tačiau ypatingomis progomis patinka įdomesni, didesni", - sakė M. Šedžiuvienė.

Juvelyrikos namams vadovaujantis Vytautas Jonutis pasakojo, jog šiai parodai buvo ruošiamasi visus metus ir naujausia kolekcija yra verta nepaprasto pristatymo. Taip pat šiemet juvelyrikos namai švenčia penktąjį gimtadienį.

„Būtent todėl ir norime sukviesti mūsų juvelyrikos mylėtojus ir pristatyti jiems kai ką reikšmingo ir amžino. Neskubėjome ir labai stengėmės, kad kūriniai atitiktų ne tik naujausias juvelyrikos dizaino ir konstrukcijos tendencijas, bet ir šiandieninių mūsų klientų lūkesčius ir dvasią. Neabejoju, kad daugiausiai dėmesio sulauks unikalūs ir prabangūs mūsų kuriami žiedai, judantys aplink savo ašį,” – pasakojo Vytautas Jonutis, savo įkurtiems juvelyrikos namas vadovaujantis ne tik keliose prestižinėse Vilniaus vietose, bet ir Rygoje, Šiauliuose ir Mažeikiuose.

Vakaro svečiams buvo pristatyta nauja kolekcija bei tiesiai iš Antverpeno atgabenti įspūdingi, net iki 10 ct svorio unikalūs briliantai.

Renginio metu svečiai galėjo įsigyti reto dydžio bei prabangos akmenis, o juvelyrikos namus renginio metu saugojo apsauga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)