Ketvirtoji DELFI Helovino žaidime sudalyvavusi garsenybė virto kruvinomis ašaromis verkiančiu klounu, besikėsinančiu giljotinuoti nekaltos mergelės galvą. Po poros valandų, praleistų grimuotojų kėdėje, tokiu sunkiai atpažįstamu Helovino personažu virto grupės „Projektas Kitokios“ narė Greta Lebedeva.

Atlikėja ir fitneso mėgėja prisipažįsta iki šiol niekada nešventusi Helovino. Ši šventė ir jos tradicijos atlikėjos šeimoje buvo svetimos.

„Niekada nešvenčiau Helovino. Bet gal šiemet bus pirmas kartas? Gal tai tėvų įtaka, bet nuo senų laikų maniau, kad tai - ne ta šventė, per kurią reikia linksmintis. Man tai ramybės diena, kada reikia prisiminti savo mirusius artimuosius. Todėl niekada nebuvo netgi noro švęsti Helovino“, - neslepia ji.

Tačiau paeksperimentuoti su šiurpiais Helovino kostiumais G. Lebedeva neatsisakė. Šis Helovino grimas pareikalavo kantrybės ir ištvermės ne tik „Švenčių miesto“ grimo specialistams, bet ir pačiai merginai.

„Dar gyvenime tokia graži nebuvau“, - juokėsi save išvydusi Greta.

G. Lebedevos virsmas šiurpiu klounu - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)