Paprastai linksmybės klube „Buddha 311” prasideda tik penktadienio naktį, tačiau šią savaitę – viskas kitaip. Nuo pat ryto čia virė veiksmas. Greitosios pagalbos automobilis, patrulių ekipažas – šis vaizdelis traukė praeivių akis. Klubo įėjimas buvo aptvertas juosta.

Prie klubo stoviniavo žurnalistai, fotografai, juos į klubo patalpas palydėjo pareigūnai, o čia pasitiko keistokas vaizdas – be gyvybės ženklų gulintis A. Butkus, gulintis raudono skysčio klane. Aplink jį sukiojosi tyrėjai, prokurorė.

Visa tai - surežisuotas naujo LNK serialo „Kriminalistai" pristatymas. Naujo serialo režisierius - Alvydas Šlepikas - įsitikinęs, kad būtent šis serialas išsikovos žiūrovų simpatijas dėl to, kad jame vaidina, jo nuomone, aukščiausio lygio aktoriai.

„Kriminalistai" yra kuriamas pagal lenkų serialo tuo pačiu pavadinimu („Kryminalni") formatą. Lenkijoje jis rodytas tiek pat, kiek ir „Daktaras Hausas" - aštuonis sezonus. Nuo vasario pabaigos naujausio serialo serijas TV žiūrovai galės stebėti kiekvieną sekmadienį. Kaskart serijoje pasirodys skirtingi aktoriai ir bus nagrinėjama nauja byla.

Pagrindinius vaidmenis seriale kuria Algirdas Dainavičius, Justė Zinkevičiūtė, Simonas Storpirštis, Monika Bičiūnaitė, Rimantas Bagzevičius.

Serialą kuria „Videometra", priklausanti prodiuseriui Rolandui Skaisgiriui.

Praėjusią savaitę kilo skandalas dėl to, jog Natalijos Bunkės gimtadienyje dalyvavo policijos pareigūnai. Naujienų portalui DELFI pasiteiravus Policijos departamento atstovo ryšiams su visuomene Ramūno Matonio, ar aktoriai viešoje vietoje gali dėvėti pareigūnų uniformas, šis patikino, kad jei uniformos vilkimos filmavimo ar serialo pristatymo metu, atsakomybė už uniformos vilkėjimą negresia. Mat tai - serialo, kuriame aktoriai įkūnijo policijos pareigūnus, pristatymas.

„Atsakomybė numatyta už pareigūno vardo pasisavinimą, o už uniformos dėvėjimą viešoje vietoje nėra numatytos atsakomybės. Jeigu tai buvo užtverta teritorija, visi mato, kad vyksta filmavimas ir supranta žmogiškai, to negalima vertinti kaip pareigūno vardo pasisavinimo“, – DELFI kalbėjo R. Matonis ir pridūrė, kad jei pareigūnų uniformas dėvėtų kiti, pašaliniai asmenys, o žmonėms kiltų asociacijos, kad tai - tikri pareigūnai, tuomet uniformų vilkėtojams grėstų atsakomybė.

Naujienų portale DELFI - pristatymo akimirkos ir realistiškai pavaizduota žmogžudystės scena:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (340)