„Mano vyras komplimentus sako dažnai, niekada nevengia parodyti dėmesio tiek žodžiais, tiek veiksmais, - džiaugiasi populiari atlikėja ir merginų pamėgtų „Nunu“ drabužių kūrėja Simona Nainė. - Jis visada randa progą pagirti mano plaukus ar naują suknelę, pastebi net mažiausias smulkmenas.“

Jau beveik 10 metų mylimo vyro dėmesio lepinama Simona atvirai prisipažįsta, kad komplimentą išgirsti visada yra labai malonu, dažnai jis net niūrią dieną praskaidrina. Tačiau darbuose paskendusiai porai svarbiausia kuo daugiau laiko praleisti kartu, kai gali tiesiog džiaugtis vienas kito kompanija ir kalbėtis apie bet ką.

„Man nereikia perdėto saldumo ar išskirtinių komplimentų, bet visada smagu, kad Jonas nevengia pasakyti komplimento viešai, kad manim didžiuojasi ir sako tai garsiai. Mane jau daug metų žavi ši jo savybė“, - prisipažįsta Simona, ir pati mėgstanti pasakyti vyrui, kad jis gražiai atrodo. Jeigu mano, kad vyras atrodo prastai, irgi neslepia ir pataria, kaip situaciją pataisyti.

Simonos įkvėptiems skelbiame konkursą DELFI Veidai „Facebook“ profilyje (patį konkurso įrašą, prie kurio reikia rašyti komplimentus rasite paspaudę ČIA) Originaliausio komplimento autoriui atiteks pasirinkta „Nunu“ suknelė, o pasipuošusios gražuolės savaitgalį klube „Pantera“ taip pat lauks staigmena ir populiaraus fotografo Tomo Šimkaus fotosesija! Nugalėtoją skelbsime jau šį penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)