Duetas vakaro metu pristatė ne tik atnaujintą, režisūriniais elementais pastiprintą programą, bet ir naujas, iki šiol niekur negirdėtas dainas. Paskatinta dueto, publika negailėjo gausių plojimų viso koncerto metu.

„Kaip būni susituokęs septynerius metus, tai prisimeni tik kaip faktą, o emocijos būna sunkiai apčiuopiamos. Tiksliai prisimenu, nuo kokios dainos aš įklimpau į šią bėdą. Šią, pasipiršimo dainą, parašiau specialiai Ericos tėčiui”, - koncerto metu šmaikštavo J. Didžiulis ir vakaro svečiams atliko dainą, kurią parašė prašydamas Ericos rankos.

„Aš esu žmogus, tikintis, kad geriausias vaistams bet kokiems santykiams yra grėsmė. Jei tu neturi, kuo bauginti, viskas tampa labai nuobodu. Todėl mes parašėme šią dainą „When We Split Up”, - pasakojo J. Didžiulis.

„Po išsiskyrimo visada reikia susitaikyti, nes po to būna geriausias seksas”, - stovėdamas ant scenos užtikrintai kalbėjo dainininkas.

„Aš labai myliu savo žmoną. Ji yra daug atėmus, bet ir daug davus – gražius vaikus”, - komplimentų žmonai negailėjo populiarus atlikėjas.

Susirinkusių dėmesį traukė stilisto Kęsto Rimdžiaus sukurti sceniniai kostiumai. Erica vilkėjo tamsiai žalios spalvos retro laikmetį atspindinčią suknelę, o Jurgis languotą, elegantišką kostiumą.

Šį šeštadienį „The Ball & Chain“ pasirodys plačiajai publikai „Neringos“ restorane Vilniuje, tačiau į šį koncertą visi bilietai jau išpirkti.

Balandžio 18 d. „Dviejų Dviem“ stotelė – Panevėžys. Balandžio 19 d. duetas savo pasirodymą surengs naujajame Kauno restorane „Appetitus“ ir balandžio 20 d. savo turą po Lietuvą pabaigs Klaipėdos koncertų salėje „Vakaris“.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Ketvirtadienį nuo 18 val. radijo stoties „Zip FM“ eteryje Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings sugros pusvalandžio trukmės gyvo garso programą.

„Tai bus netrukus prasidėsiančio „Dviejų Dviem” turo generalinė repeticija prieš didelę auditoriją“, – šypsodamasi savo pasirodymą radijo eteryje interpretuoja E. Jennings.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)