Prieš atlikdamas dainą „Ten kažkur giliai“, Egidijus prabilo miniai ir vienai paslaptingai merginai: „Skiriu šią dainą merginai vienai, kuri gyvena čia“.

SEL koncerto nepraleido ir šiuo metu Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Eglė Štandtaitė. Socialiniame tinkle ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame dainuoja SEL dainą „Aš laukiu lietaus“.

Prieš kelias dienas E. Dragūnas, jau viešėdamas Londone, savo „Instagram“ profilyje buvo paviešinęs jos nuotrauką, tačiau netrukus ją pašalino. Socialiniame tinkle taip pat galima rasti ir nuotraukų, kuriomis su savo draugais bei gerbėjais pasidalijo tiek Eglė, tiek Egidijus.

Tiesa.com vaizdo įrašas, kuriame Egidijus skiria dainą Didžiojoje Britanijoje gyvenančiai merginai:

Selo daina merginai vienai, kuri gyvena Londone!!!Posted by TIESA.COM on 2016 m. sausio 15 d.

Prieš kelis mėnesius skyrybas su ilgamete drauge Eleonora Sebrova išgyvenęs Egidijus ankstesniuose turo koncertuose liejo širdies skausmą, tačiau šiame prabilo visiškai kitaip.

Tai ne pirmas kartas, kai E. Dragūnas poruojamas su buvusia Algimanto Minalgos-Soliario mergina Egle. Prieš kelerius metus, kuomet atlikėjas buvo viešai pranešęs apie esą nutraukiamus santykius su Eleonora, jis įplieskė įtarimus pasidalydamas E. Štandtaitės nuotrauka. Tąkart abu griežtai neigė romantiškus santykius.

Eglė Štandtaitė
Tiesa, nėra aišku, kam SEL'as skyrė dainą. Po skyrybų jo buvusi mylimoji E. Sebrova taip pat apsigyveno Didžiojoje Britanijoje, nors šiuo metu vieši už Atlanto.

Koncerto akimirkos:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)