Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti televizijos laidų vedėją Rūtą Mikelkevičiūtę, verslininkę Eriką Purauskytę, televizijos veidą Daivą Žeimytę, stilistę Austėją Jablonskytę, modelį Simoną Starkutę, kelionių agentūros bendraturtį Saugirdą Vaitulionį, verslininkę Dianą Dargienę, stilistę Agnę Jagelavičiūtę.

Kolekciją išvysti panoro ir atlikėja Milita Daikerytė, kurią atlydėjo mama Sonata, taip pat ir šokėjas Tadas Rimgaila su žmona Liucina, atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė bei daugelis kitų garsių verslo, mados ir pramogų pasaulio atstovų.

Kolekcijos pristatymo svečiai:

Jaukioje viešbučio „Grand Resort“ salėje „Grand Opera“ įvykęs kolekcijos pristatymas priminė Lewiso Carrollo klasikinio literatūros šedevro herojės Alisos nuotykius veidrodžių karalystėje.

Suknelių pristatyme dalyvavusios damos, būsimos nuotakos ir kiti garbūs svečiai galėjo ne tik iš anksto pasiruošti svarbiausioms metų šventėms, bet ir aristokratiškai pasimėgauti penktosios valandos arbatėle, pabendrauti bei kūrybinėse dirbtuvėse iš arčiau susipažinti su V. Jakučinskaitės darbais.

Plačiau apie kolekciją skaitykite ČIA.

Kolekcijos pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)