Pernai Lietuvos žiniasklaidą pasiekė žinia, kad viena iš seserų – Vaida Račiūnaitė-Žmuidinaitė ketina dalyvauti Didžiosios Britanijos konkurse, kurio metu kaip talentą taip pat demonstravo savo vokalą.

Atkaklumas nugalėjo. DELFI žiniomis, V. Račiūnaitė-Žmuidinaitė šįmet buvo pakviesta dalyvauti „Miss London City 2016“ konkurse. Po to, kai, nurungusi tūkstančius pretendenčių, buvo išrinkta gražiausia „Miss London Barnet“ mergina (Barnet – rajonas Londone – DELFI). Pelniusi šiuos laurus ji tapo viena iš dešimties gražiausių merginų Londone.

Beje, Vaida yra vienintelė lietuvė pasiekusi tokią aukštą poziciją 2016 metų Londono grožio konkurse.

DELFI primena, kad po pasirodymo Didžiojoje Britanijoje seserys Vaida Račiūnaitė-Žmuidinaitė tapo tikromis įžymybėmis Lietuvoje. Čia dalyvavo televizijos laidose, buvo aptarinėjamas jų talentas bei drąsa. Kelerius metus šios merginos buvo dingusios iš viešumos. Tik pernai buvo pasirodžiusi žinia apie Vaidos ketinimus dalyvauti Didžiosios Britanijos grožio konkurse.

Po nesėkmingo pasirodymo duetas „Dreamgirls“ tikino, kad dainą joms parinko organizatoriai, tad nesėkmė buvo kone surežisuota.

Visas grožio konkurso dalyves galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)