Kas tapo didžiausiu Lietuvos išlaidūnu žiūrėkite videosiužete kitą antradienį portale DELFI. O ką apie savo pomėgį leisti pinigus mano rinkimų nugalėtojas, skaitykite kitą trečiadienį žurnale „Klubas“.

Praėjusią savaitę skaitytojai turėjo galimybę rinkti skandalingiausias metų skyrybas. Iš viso balsavo 11 613 DELFI skaitytojai. Daugiausiai Jūsų balsų pelnė Atlanta ir Oskaras (5098 balsai), antroje vietoje liko Romas Dambrauskas ir Asta Dambrauskienė (3978), trečioje - Gediminas Nadtočis-Natas ir Viktorija Juchnevičiūtė (665).



Vaida Židonytė. „Gyvenu šia diena. Ką uždirbu, tą ir išleidžiu“, – kaip kirviu nukerta manekenė ir laidos „Lietuviškos grožybės“ dalyvė Vaida Židonytė (25). Sportiniu „Lexus“ markės automobiliu važinėjanti mergina gyvena tarp Vilniaus, Šiaulių ir Milano. Pastaruosiuose dviejuose miestuose turi prabangius apartamentus, o dabar dairosi ir būsto Vilniuje. Mergina tikina vardinius daiktus besirenkanti tik dėl to, kad jie patogūs. O „Gucci“ gaminiais puošiasi ne tik Vaida, bet ir jos Jorkšyro terjerų veislės šuneliai.



Rytis Cicinas. Scenos princu tituluojamas dainininkas Rytis Cicinas (34) ne kartą yra pareiškęs, kad geriau pagyvens komunaliniame bute nei taupys pinigus nuosavam namui. Beveik visus uždirbtus honorarus jis išleidžia kelionėms, į kurias Rytis dažniausiai vyksta su gyvenimo drauge Neringa arba su savo mama. Dainininkas poilsiui renkasi egzotiškus kraštus ir prabangius viešbučius. Bet jau kurį laiką sklinda kalbos, kad garsus atlikėjas neseniai nusipirko namą ne tik Lietuvoje, bet ir Kanarų salose.



Gediminas Jaunius. „TV Pagalbos“ narys ir renginių organizavimo firmos vadovas Gediminas Jaunius (29) niekada negaili pinigų kelionėms ir automobiliams. Jis ne kartą yra sakęs, kad pinigų į kojinę nededa ir, jeigu kas nors paskambinęs iš draugų pasiūlo keliauti, Gediminas nė nesvarstydamas sutinka. Taip pat Gediminas elgiasi ir su automobiliais. Pagalvojęs, kad būtų visai ne pro šalį nusipirkti prabangų ,,Mercedes-Benz“ markės automobilį, ilgai nedvejojęs jį ir įsigijo. Juk gyvename vieną kartą, tad kam taupyti.



Veronika Kastujeva. Jei vieni serga tik batų, kvepalų ar karolių pirkimo manija, grožio industrijos puoselėtoja Veronika Kastujeva (37) ir jos vyras, „Žalgirio“ klubo savininkas, geležies verslu užsiimantis Vadimas Kastujevas pinigų negaili niekam. Milijonierių namai tviska prabanga, ponios Veronikos spintose – vien garsiausių pasaulio dizainerių sukurti drabužiai, aksesuarai, avalynė, o garaže – brangiausi automobiliai. Įdomu, ar kam apsivers liežuvis turtuose besimaudančią verslininkų porą pavadinti išlaidūnais?



Kazys Paulikas. Koncerno „Nesė Group“ valdybos pirmininkas Kazys Paulikas (42) – didelis automobilių gerbėjas. Ir ne bet kokių, o labai prabangių. Pernai jis „nukirto“ legendinį „Aston Martin V12 Vanquish S“, kuris kišenę palengvino 260 tūkst. eurų (900 tūkst.litų). Šiemet K. Paulikas neatsispyrė kito legendinio automobilio kerams – „Maserati Grand Turismo“ verslininkui kainavo apie 100 tūkst.eurų (350 tūkst. litų).



Justinas Milušauskas. „Reikėjo berniukams beribio dangaus“, – šią dainą kasdien gali dainuoti prodiuseris, Nomedos atradėjas ir gelbėtojų globėjas Justinas Milušauskas (35). Prieš pusantrų metų vyras įsigijo dvivietį „WT9 Dynamic“ lėktuvą. Šis prabangus žaisliukas „Just.TV“ savininkui kainavo apie 50 tūkst.eurų (175 tūkst.litų). Prieš keletą mėnesių prodiuseris nusipirko dar didesnį šešiavietį „Piper Meridian“, kuris skraidūnas kišenę palengvino 2 mln.Amerikos dolerių (apie 5 mln.litų).



Giedrė Rusytė. Gražioji, seksualioji ir visokia kitokia ,,-ioji“ Giedrė Rusytė (23) visada atrodo nepriekaištingai. Dėl to tikrai nesiginčytų didžioji dalis Lietuvos vyrų. Mergina savo grožiu itin rūpinasi ir investuoja tikrai nemažai. Viename interviu Giedrė prisipažino, kad nedrąsu atskleisti paprastų garsaus dizainerio marškinėlių kainos. Esą paprasti lietuviai, kad juos įpirktų, turėtų atiduoti pusės metų santaupas. Nemėginsime skaičiuoti, kiek tektų taupyti Giedrės vakarinei suknelei.



Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai . Yra pasaulyje šunų, kurie dėvi ,,Prada“ ir šlamščia šokoladinius pyragaičius. Garsūs Lietuvos krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai (28) įrodė, kad ir šuniškas gyvenimas gali būti saldus. Broliai dvyniai pinigų negaili ne tik savo žmonoms, bet ir jų numylėtiems žvitriaakiams Jorkšyro terjerams. Krepšininkai nebeskaičiuoja, kiek tūkstančių išleido šuniukų kaspinėliams, antkakliukams su kristalais.



Ramūnas Rudokas. Aktorius ir renginių vedėjas Ramūnas Rudokas (39) tikrai neatstovauja menininkų bohemai. Ne veltui Ramūnas ne kartą buvo renkamas vienu stilingiausių ir geidžiamiausių Lietuvos vyrų. Vardiniams rūbams ir ne ką prastesniems automobiliams Ramūnas pinigų tikrai negaili. Tikriausiai daugelis pastebėjo, kad žinomas vyras ypač pasipuošia eidamas į vakarėlius. Tada Ramūnas nuo galvos iki kojų apsirėdo prabangiais vardiniais apdarais.



Jurgita Tvarijonaitė. „Batams pinigų neskaičiuoju“, – sako viena seksualiausių Lietuvos moterų, žurnalų „Playboy“ ir „Penthouse“ žvaigždė Jurgita Tvarijonaitė (31). Nors tikina specialiai garsių prekių ženklų nesivaikanti, didžiulėje, vien avalynei skirtoje gražuolės spintoje – ne viena tūkstančius kainuojanti firminių batelių pora. „Man svarbu, kad bateliai būtų patrauklūs ir patogūs, o jei man patikusi avalynė – „Versace“ firmos, perku ir į kainą nežiūriu“, – juokiasi J. Tvarijonaitė.



$qid=105;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją