Klaipėdietis renginių organizatorius ir vedėjas Tadas Kanapeckas savo pagarbą tragiško likimo aktoriui atidavė pasidarydamas tatuiruotę su jo atvaizdu. Didžiulis piešinys praėjusių metų liepą atsirado ant dešinės rankos dilbio.

„Idėją brandinau ilgai. Norėjau pasidaryti kažką reikšmingo. Mano gyvenimas irgi susijęs su šou verslu. V. Šapranauskas, galima sakyti, yra mano dievukas. Kartą pagalvojau ir paskambinau savo tatuiruočių meistrui. Jis pasiūlė man atvykti gruodį, nes anskčiau buvo užimtas. Tačiau nusiunčiau jam nuotrauką. Jį apėmė azartas, todėl laiko surado jau po kelių dienų“, – neįprasto piešinio aplinkybės prisiminė pašnekovas.

Anot klaipėdiečio, vieni tikslus rašo ant lapelių ir klijuoja ant savo darbo stalo, jis sąvąjį nusprendė išsitatuiruoti. Jo tikslas – iki 40-ies tapti tokiu profesionaliu, kaip buvo V. Šapranauskas.

Tadas neslepia, kad aplinkinių reakcijos, išvydus piešinį, būna pačios įvairiausios. Vieniems tai kelia nuostabą, kiti pasukioja pirštą prie smilkinio. „Žmonės klausia, kaip reaguos mano vaikai, anūkai. Aš tikrai nežinau, ką jiems atsakyti į tokį klausimą. Tas pats, kas su pliku žmogumi pešiotis. Jei ir pasakyčiau kodėl, ne visi suprastų mano motyvus“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo T. Kanapeckas

Tokią nuomonę, anot jo, formuoja tai, kad visuomenės akyse „jis buvo laikomas alkoholiku, tragiška ir jo gyvenimo baigtis“.

„Pažinojau tokį, koks būdavo savo šou, kokį rodydavo televizija. Esu buvęs „Juodo humoro šou“, tačiau rankos paspausti neteko“.

„Jokių blogų minčių ši tatuiruotė man nekelia. Man jis buvo afigienas vedėjas, personažas. Dėl to jis ir yra ant mano rankos“, – pokalbį baigia kalipėdietis.

Tado Kanapecko tatuiruotė su Vytauto Šapranausko atvaizdu
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)