„Mūsų dukra auga tokioje aplinkoje, kurioje yra organizuojami gimtadieniai ir mamai, ir tėčiui. Ji visą laiką matydavo, kaip šventės organizuojamos kitiems, todėl ir pati organizuodavo savo gimtadienius, teminius vakarėlius, įvairias šventes. Vasarą ji man per MTV parodė „My super sweet 16“ projektą, taip ir priartėjo tokia šventė prie mūsų“, – DELFI pasakojo K. Kaikarienė.

Garsi vestuvių planuotoja prieš gimtadienį dukros klausė, kokios šventės ši norėtų. Pagrindinis Kristės noras buvo surengti tokį gimtadienį, kad draugams būtų be galo linksma ir įdomu. K. Kaikarienė sakė, jog paaugliai klauso savo mėgstamos muzikos, tačiau Lietuvoje vis dar nėra koncepcijų, kaip tokio amžiaus žmonės galėtų linksmintis. Anot žinomos moters, vaikiškos šventės paaugliams neįdomios lygiai taip pat kaip ir suaugusiųjų pasisėdėjimai. Pasitarusi su V. Kaikariu, ponia Kaikarienė nusprendė dukrai surengti tai, ko ji nepamirš dar ne vienerius metus.

Kristės Kaikarytės gimtadienio šventė

„Svarbiausia yra ne daiktai, ne tai, kiek jie kainuoja, o pati šventė. Nėra nieko svarbiau nei ypatingos vaiko emocijos, kurios jam išliks labai ilgai. Pasikvietėme „Zip fm“ komandą, kuri yra labai mylima paauglių. Jie surengė tikrą šou. Kai kaimo turizmo sodyboje susirinkę Kristės klasiokai išvydo radistus, kurie pasistatė pultą ir prie jo prisėdę ėmė kalbėti it eteryje, svečiai suglumo, mat pagalvojo, jog vakarėlio įspūdžiai transliuojami visai Lietuvai“, – su šypsena dukros gimtadienį prisiminė K. Kaikarienė ir atskleidė, jog prieš šią šventę jaudinosi labiau nei prieš bet kurią kitą klientams kada nors organizuotą šventę.

K. Kaikarytei buvo surengta ir speciali fotosesija. Mama dukteriai paskambino telefonu, kol ši dar buvo mokykloje ir įspėjo, jog po pamokų jos laukia fotosesija, tačiau neatskleidė, kokiu tikslu. Be abejo, Kristė iš pradžių nesuprato, tačiau gimtadienio dieną nuotraukos iš ypatingos fotosesijos atsidūrė dideliuose stenduose, kurie puošė vakarėlį bei specialiai K. Kaikarytei išleistame „Panelės“ žurnale. Nuotraukomis buvo puoštas ir jubiliatės tortas. „Pavloff Entertainment“ ne tik kameromis įamžino fotosesijos akimirkas, bet ir sukūrė filmuką apie tai, kaip Kristei sekėsi pozuoti.

„Galvoju, kad viskas puikiai pavyko, nes jaunimas buvo labai patenkintas ir dukra džiaugėsi viskuo. Kalbinau jos klasės draugus ir bičiulius. Įsitikinau, jog jie gavo būtent tai, ko labai norėjo“, – DELFI sakė ji.

K. Kaikarienė prisiminė, jog dukrai nebuvo lengva laukti staigmenų. Kristė puikiai pažįsta savo mamą ir jau iš anksto žinojo, kad fotosesija buvo daroma ne šiaip sau. Esą sunkiausiai merginai ir buvo laukti dienos, kuomet išaiškės, kam mamai prireikė ją skubiai išsiųsti fotografuotis.

„Kristė bijojo per vaikiškos šventės, nes žinojo labai nedaug detalių apie mūsų planus. Jai iš tiesų buvo sudėtinga laukti. Pati Kristė sudarė tik svečių sąrašą, pasirinko, ką kviesti. Ji nežinojo nei apie radistus, nei apie didelius jos pačios plakatus su nuotraukomis, nežinojo ir apie tortą, puoštą nuotraukomis“, – pasakojo K. Kaikarienė.

Simona Albavičiūtė, Kristė Kaikarytė, Jonas Nainys

Gimtadienis vyko Kaikarių bičiulių viloje „Villa Virginija“ netoli Druskininkų. Čia švenčiama daug šeimos švenčių, todėl ir šįsyk ponai Kaikariai dukros gimtadieniui išimčių nedarė.

Klausiama, kokių emocijų buvo apimta Kristė, kai vieną dieną ją džiugino puokštė staigmenų viena po kitos, K. Kaikarienė sakė pirmą kartą iš šalies stebėjusi savo dukrą.

„Ji tą vakarą man buvo neįspėjama. Nesupratau, ar jai patiko, ar visai nepatiko. Po lazerių šou ir šokių ir rėkė: „tėti, mama, dėkui, myliu!“ Tradiciškai, kaip ir mano visiems klientams, po dviejų dienų, kai jau viskas buvo pasibaigę ir nurimę, atsidėliojo įspūdžius ir tuomet prasidėjo prisiminimai, pasakojimai ir įspūdžiai“, – pasakojo žinoma renginių organizatorė ir vestuvių planuotoja.

Klausiama, kokiu maistu šventės metu vaišinosi svečiai, K. Kaikarienė atskleidė gimtadienio maistui ruošti prašiusi virtuvės šefo Ruslano Bolgovo pagalbos, kuris prieš kelias savaites valgius ruošė ir Lietuvoje viešėjusiam serui Eltonui Johnui. Jis pasirūpino tokiu maistu, koks, anot ponios Kristinos, yra mėgstamiausias paaglių.

„Ruslanas specialiai patiekė mėsainių ir dešrainių, kitų užkandžių. Norėčiau pabrėžti, kad šis greitasis maistas buvo aukštos kokybės. Tai yra būtent tai, kuo mėgaujasi jie“, – pasakojo ji.

K.Kaikarytės šventės akimirkos – DELFI galerijoje ir video reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)