„Tai jau tikrai sensacija. Nes visi rašo, skambina man. Telefonas mirga marga nuo nepažįstamų numerių. Visi žurnalistai bando klausinėti detalių, bet aš niekam nieko nesakau. Neatsakinėju į klausimus. Visos antraštės žiba, visos TV beveik piestu stojasi. Žinoma, tai jau yra sensacija“, – duodama interviu laidai „Prieš srovę“ kalbėjo skandalo centre atsidūrusi gražuolė Jolanta Leonavičiūtė.

Slėpdama ašaras Jolanta prieš kameras tvirtino tikrai nenorėjusi, kad šios nuotraukos ir skandalingi kadrai atsidurtų žiniasklaidoje. „Tokie filmavimaisi ne man“, – dėl prieš penkerius metus padarytos klaidos gailisi mergina.

„Tada buvau viena. Nežinau net. Buvo įdomu pabandyti. Ne dėl tų pinigų... Buvau silpnesnė, lengviau įkalbama. Tai nėra kažkas tokio per daug baisaus. Tai tiesiog daromas nuogo kūno masažas. Ir viskas. Dabar, kai žiūriu, to tikrai nebedaryčiau ir nekartočiau, jei galėčiau sugrąžinti laiką atgal. Bet to padaryti aš negaliu“, – kalbėjo Jolanta.

Ne tik artimiausi Jolantos žmonės nežinojo apie tokią jos klaidą. Filmuodamasi vasarą šią paslaptį ji sugebėjo išsaugoti ir nuo visų naujai sutiktų žmonių. Apie tai nesužinojo nei jos šokių partneris Marius Gaižauskas, nei kūrybinė laidos grupė. „To, kas nutiko prieš 5 metus, stengiuosi ir pati nebeprisiminti“, – laidai „Prieš srovę“ atviravo pašnekovė.

„Jei ne šokių repeticijos, nežinau, kaip ištverčiau tokią gėdą“, – prisipažįsta jauna mergina. Ji pasakojo ir iki skandalo dirbusi daug, tačiau dabar sako iš salės beveik nebeišeinanti.

„Pati save labiausiai smerkiu už tokį suklydimą, – kalbėjo pašnekovė. – Praėjus savaitei po filmavimosi aš jau gailėjausi“.

Kas labiau paskatino filmuotis – pinigai ar smalsumas? „Viskas kartu. Aišku, kad už tai moka pinigus“, – spontaniško sprendimo priežastis įvardino mergina, tačiau konkrečios sumos neatskleidė. Anot jos, už tokią juostą jai buvo sumokėta penkis kartus daugiau nei už įprastą darbą TV laidose (Jolanta anksčiau filmavosi užsienio laidose – DELFI).

Jolanta graudinasi dėl nežinios, mergina jaučia neužtrikrinta dėl ateities. Taip pat jaučiasi įskaudinusi visus: ir gerbėjus, ir artimuosius, šokių partnerį.

„Niekam nelinkėčiau tokių išgyvenimų“, – pokalbį baigė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (569)