– Žilvinai, kokiomis procedūromis pradedate kiekvieną rytą?

– Kiekvienas žmogus turi savo rutiną. Naudoju veido prausiklius ir drėkinamąjį kremą. Jei skutuosi, papildomai naudoju kremą, kad oda neparaustų. Jei esu ne Lietuvoje, pasitepu ir apsauginiu kremu nuo saulės. Viskas priklauso nuo situacijos, kur esu ir ką turiu tą dieną daryti.

– Ar dažnai pasilepinate grožio procedūromis salonuose?

– Nelabai, tačiau kai kuriomis procedūromis naudojuosi. Galbūt jos labiau gydomosios, padedančios atsigauti po nuovargio, skrydžių ar kitų dalykų. Seku tam tikras naujienas, esu išbandęs ir natūralios medicinos procedūras.

– Ar kasdienes procedūras, manikiūrą ir pedikiūrą atliekate pats?

– Viskas priklauso nuo laiko. Jei jo turiu, atsiduodu į profesionalų rankas, jei ne, šia estetika rūpinuosi pats.

– Kas rūpinasi Jūsų šukuosena? Esate ištikimas tam pačiam meistrui ar mėgstate eksperimentuoti?

– Lietuvoje mano įvaizdžiu rūpinasi viena geriausių stilisčių. Ji rūpinasi ne tik kirpimu, bet ir kitomis grožio procedūromis. Melburne manimi rūpinasi žinomas grožio salonas. Geri stilistai yra svarbu, nes vienaip turiu atrodyti diplomatiniuose susitikimuose, o visai kitaip – laisvalaikio renginiuose. Jie ne tik rūpinasi mano plaukais, bet ir domisi aprangos pokyčiais, kitomis detalėmis.

– Šiuo metu Lietuvoje populiaru net barzdos skutimą patikėti profesionalams. Ar lepinatės tokiomis procedūromis?

– Dėl laiko stokos negaliu žaisti. Turiu pakankamai priemonių ir ne vieną skutimosi mašinėlę, tad galiu susitvarkyti pats. Nors, aišku, kiek teko išbandyti skutimąsi pas profesionalus, tai tam tikras laisvalaikio ir atsipalaidavimo būdas. Jei turėčiau laiko, manau, bent kartą per savaitę pasimėgaučiau tokia procedūra.

– Kiek per mėnesį išleidžiate grožio procedūroms ir priemonėms?

– Tai neapibrėžtas dalykas. Suma gali sudaryti ir ne vieną tūkstantį eurų. Tarkime, jei perku visą liniją kremų, suma gali gerokai šoktelėti, bet jų juk užtenka ne vieną mėnesį. Kai kas žino, kiek kainuoja natūralūs ar ypač kokybiški šveicariški produktai.