„Buvau Niujorke, o tuomet su draugėmis nusprendėme aplankyti kelias salas ir Meksiką. Meksikoje susitikau su fotografu Gediminu Žilinsku ir jo mergina Deimante Kazėnaite. Kur lėksime po Meksikos – nuspręsime kelionėje. Oras visada nuostabus, smagu pabėgti nuo Vilniaus ir Niujorko šalčių, o su draugėmis kelionės visuomet būna pačios linksmiausios, nuotykių pilnas bagažas!“, – šypsojosi S. Mykolaitytė.

Mergina atskleidė, kad lankėsi poroje Karibų salų: šv. Bartalomėjaus ir šv. Martyno: „Šv. Bartalomėjaus sala daug mažesnė, mažas žmonių strautas, labai jauku, saugu, gražūs balto smėlio paplūdimiai, žydra jūra, aplink daug čia pailsėti mėgstančių amerikiečių. Dėl mažo žmonių srauto čia dažnai fotosesijoms siunčiami modeliai iš Niujorko. Pavyzdžiui, „Victoria's Secret“ bikini kolekcijos fotosesija ir buvo būtent čia.“

S. Mykolaitytės draugių kompanija – išskirtinė: kartu keliauja amerikietė, brazilė, švedė ir lenkė. Merginos nesibaimina varginančių kelionių ir teigia, kad kartais kelionė iš vieno miesto į kitą trunka ištisą parą.

„Šiuo metu ilsimės Meksikoje, Kankune, o už kelių dienų vyksime į Tulumą. Ten laukia nuostabi laukinė gamta, dideli paplūdimiai. Pažįstu ten jau keletą metų gyvenančią lietuvę, kuri ištekėjo už italo. Meksikos žmonės visuomet labai draugiški, paslaugūs, šypsosi... Nors ir ne visada susikalbame angliškai, nes jie tik kartoja „Yes yes yes“ ir paskui būna įvairiausių kuriozų“, – juokėsi modelis.

S. Mykolaitytė pasakojo, kad gyvenimas dideliuose miestuose ją vargina, tad per atostogas mergina siekia būti kuo arčiau gamtos.

„Vieną vakarą mus buvo aplankiusi ir laukinė meškėnų kompanija, jie visuomet maldauja maisto!“, – juokėsi Solveiga.

Meksikoje jau trečią kartą viešinti S. Mykolaitytė atskleidė, kad netrukus merginos trauks į Braziliją: „Iš ten kilusi viena draugių. Jau seniai žadėjau aplankyti jos gimtinę. Smagu, kad kelionės ir bendravimas tau suteikia galimybę pažinti žmones iš įvairiausių pasaulio kampų ir tapti geriausiais draugais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)