„Jaučiuosi labai gerai, puikiai, kaip tik dabar skubu į baseiną, į nėščiųjų mankštą. Aišku, pastaruoju metu šiek tiek sunkiau, nes ir karšta, ir svoris... Visa tai jaučiasi. Bet iš esmės viskas tikra labai gerai, nes nei bloga, nei kas nors blogai. Labai geras jausmas, esu energinga“, – skaitomiausiam Lietuvos naujienų portalui DELFI pasakojo Reda Bžeskienė.

Paklausta, ar jau įsigijo vaikišką lovytę, vežimėlį, reikiamų drabužių, garsaus prodiuserio žmona tikino, kad jau beveik viskuo pasirūpinta, o namuose įrengtas net ir atskiras kambarys kūdikėliui.

„Esame pareigingi tėveliai. Egmontas jau prieš tris mėnesius savo darbo kambarį pavertė vaiko kambariu. Kambarys neatrodo labai vaikiškas – provanso stiliaus – šiltas, nuspalvintas šviesiomis pastelinėmis spalvomis“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasiteiravus apie pirmosios Bžeskų atžalos lytį, Reda sakė bijanti garsiai apie tai kalbėti, esą paskutiniu metu viskas gali pasikeisti.

„Sunku pasakyti, bijau kalbėti. Yra buvę atvejų, kai tėvai laukia vieno, o pasirodo visai kas kita. Gali būti visaip. Turėtų nesikeisti, bet žinot, kaip būna“, – DELFI sakė ji. Tuo metu artimi Bžeskų draugai neslepia džiaugsmo, kad pora susilauks mergaitės.

Paprašyta atskleisti, ar jau galvojo dukrelei vardą, Reda sakė, kad įvairiais laukimo etapais buvo svarstomi įvairūs vardai, tačiau būsimieji tėvai galutinio sprendimo kol kas neturi.

„Na čia dar liko klaustukas. Visa kita jau susidėliojo, viskas paruošta. Iš pradžių galvojome vardus, paskui nebegalvojome, galiausiai nusprendėme, kad pažkiūrėsim į akis, kai gims, ir nuspręsime, kaip pavadinti“, – didžiausiam Lietuvos naujienų portalui DELFI pasakojo R. Bžeskienė.

Egmontas ir Reda susipažino prieš dvejus metus. E. Bžeskui ši santuoka – pirmoji. Reda jau buvo susituokusi su šokėju Andriumi Kandeliu, tačiau santuoka nebuvo sėkminga. Asmeninę laimę jau keletą metų ji kuria su garsiu prodiuseriu.

Anksčiau sutuoktiniai dažnai lankydavosi įvairiuose renginiuose ir vakarėliuose, tačiau kūdikio laukimo metu aktyvias pramogas žinoma pora apribojo. E. Bžeskas žiniasklaidai ne kartą yra užsiminęs, kad nebenori audringo gyvenimo, kaip anksčiau. Prodiuseris tikino norįs daugiau dėmesio skirti šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)