„Žiema, tai žiema... Laukiam Kalėdų Senio... O jis žadėjo šiais metais, kaip ir prieš dvejus metus, būti labai dosnus“, – pasidalijęs jau papuoštos Kalėdinės eglutės nuotrauka savo paskyroje rašė H. Šklerius. O juk čia – ir didžioji užuomina apie netrukus įvyksiantį šeimos pagausėjimą.

Bendraudamas su DELFI Haroldas pasakojo, kad antrasis vaikeli jo ir žmonos Deimantės šeimoje gims dar iki Šv. Kalėdų. Šeimoje ir toliau karaliaus vyrukai, mat D. Šklėrienė laukiasi antro berniuko.

H. Šklėriaus ir jo mylimosios pažintis užsimezgė dar mokyklos laikais, prieš daugiau nei 17 metų. Pora susituokė 2014 m. rudenį – Deimantė tuo metu jau laukėsi pirmojo vaiko.

Pirmagimis gimė tų pačių metų gruodžio viduryje. Pora jam davė Kristaus sekėjo reikšmę turinti Kristijono vardą.

Po pirmojo sūnaus gimimo Haroldas prisipažino, kad tėvystė pakeitė jo gyvenimo būdą ir išugdė atsakomybės jausmą.

„Nors pats manau, kad nepasikeičiau - koks buvau, toks ir esu. Tik dabar po darbų ir koncertų labiau norisi grįžti namo. Atsirado malonių rūpesčių ir atsakomybės ne tik už save, bet ir už šeimą, - DELFI pasakojo H. Šklėrius. - Šiemet nemažai draugų susituokė ar taip pat laukiasi vaikučių.

Todėl mūsų pasilinksminimo forma pasikeitė - klubus ir vakarėlius pakeitė smagūs šeimyniniai pasisėdėjimai, savaitgaliai tapo kur kas ramesni. Su Tomu iš grupės juokaujam, kad dabar visi nevedę draugai atrodo tokie nerimti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)