„Tikėjausi įspūdingų girliandų, kalėdinių vainikų, netikėtų dekoracijų... Žinoma, šį bei tą pamačiau, bet reginių vis tiek pritrūko“, – neslėpė I. Budrienė.

Viena iš jos aplankytų ekspozicijų tris dienas vyko „ExCeL“ parodų rūmuose. „Simply Christmas“, anot jos, tai vieta, kur gali pats išmokti pasigaminti šventines dekoracijas, sužinoti, kokia netradicinė gali būti namuose papuošta eglutė, įsigyti tam reikiamų priemonių.

„Įvairiausi dovanų popieriai, audiniai, blizgučiai, marginti paruošti žaisliukai... Viskas, ko reikia kuriant džiaugsmą namuose“, – sakė I. Budrienė.

Iš daugiau nei 200 dalyvių parodoje buvo vos keli, kurie lankytojams siūlė jau pagamintas dekoracijas. Bet tie stendai, I. Budrienės įsitikinimu, buvo mažiausiai populiarūs.

Kitokių Kalėdinių grožybių ieško tradicinės mugės Hyde parke gerbėjai. „Winter Wonderland“ – didžiulį plotą užimanti, į šventines pramogas ir pirkinius įtraukianti vieta. Daugybė prekybos namelių, karuselių, saldainių gamyklėlių, barų, šokių aikštelė, čiuožykla, ledo baras – viską pamatyti ir patirti vienos dienos gali neužtekti.

„Futbolo kamuolius ir egzotiškas gėles primenančios lemputės eglutei, spalvingi rankų darbo sūriai, nuo vėjo dvelktelėjimo besisukantys įspūdingi sukučiai – čia tikrai buvo į ką pažiūrėti“, - sakė I. Budrienė.

Kokios šįmet bus Budrių Šv. Kalėdos, Inga dar nežino. Bet vieną šventinį norą ji turi – kitąmet jau yra numačiusi dvi datas, kuomet bus rengiami vestuvių planuotojų mokymai Lietuvoje ir Maljorkoje, todėl tikisi, kad viskas pavyks.

„Dar iki šiol esu gyva patirtais įspūdžiais! Kartu su dalyvėmis įvertinome ir tai, kas buvo gerai, ir tai, ko nepadarėme. Tai joms buvo nauja patirtis, todėl komandinių klaidų tikrai netrūko“, - neslėpė I. Budrienė.

Įspūdingiausia jai buvo, kai dvylika merginų kompozicijas sukūrė iš Van VLIET Flower Group dovanotų 1500 orchidėjų žiedų, 1500 rožių, 500 hortenzijų, 500 Tailando orchidėjų, 500 grazdikų. Iš didžiulio kiekio gėlių gimė net keli įspūdingi, kelių metrų aukščio povai.

„Per metus mūsų giminė pagausėjo. Darius tapo seneliu, mano sesuo susilaukė dar vieno mažylio. Šįmet Šv. Kalėdos bus dar gausesnės ir jaukesnės, o išsakytų norų prie Kalėdinės eglės taip pat netruks !“, – sakė I. Budrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)