Moteris piktinosi, jog renginio vedėjai nuolatos kartojo, jog Kalėdų dovanas perka tėvai, taip išduodami vaikams, kad Kalėdų senelis neegzistuoja. Netrukus atsirado ir daugybė ją palaikančių komentatorių.

Tuo tarpu vienas iš renginio vedėjų – Rolandas Mackevičius, kuris pats šiuo metu augina sūnelį, mano, jog penktadienį tėvams tereikėjo pasitelkti šiek tiek fantazijos ir paaiškinti vaikams, kad Kalėdų senelis šiemet turi ilgą gerų vaikų sąrašą ir tiesiog prašo tėvelių padėti. R. Mackevičius siūlė kartu su vaiku piešti dovanas, kurių laukiama per Kalėdas ir dovanoti vaikų namams: „Paaiškinus vaikui, kad norint, jog senelis nesusirgtų ir ateitų per Kalėdas – galima dovanas kurti patiems ir taip jam padėti“.

Radijo ir televizijos laidų vedėjas taip pat atkreipė dėmesį į sunkiai besiverčiančias šeimas su mažais vaikais, kuriems stengiasi padėti: „Praėjusią savaitę išsiunčiau vienai šeimai tai, ko jiems trūko: pratybų, šiltų batų, įvairių daiktų ir saldainių. Aš ne Kalėdų senelis ir jie tai žino, bet džiaugėsi ne mažiau“.

„Jeigu vaiką auklėjo televizoriumi ir jis tiki viskuo, ką mato – tada kita kalba“, – supermamytėms atrėžė Rolandas.

R. Mackevičius taip pat priminė, jog renginyje nebuvo Kalėdų senelio, todėl atskirą istoriją sukurti galima buvo ir apie jį. „Aš pats dievinu fantastinius filmus ir knygas. Tai praplečia fantaziją ir suteikia tikėjimo, todėl mano mažylis iki tam tikro laiko tikrai tikės, kad Kalėdų senelis ateina per kaminą, kaip ir aš vaikystėje tikėdavau, miegodamas prie eglės, kad jį sutikčiau. Nepatenkintų žmonių visada yra ir bus“, – sakė R. Mackevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (778)