Naujienų portalo DELFI kalbinta Katažina prisipažino, kad šiai vietai ji jaučianti ypatingą nostalgiją.

„Kai mes su Deivydu atvažiavome čia filmuotis pirmą kartą po vestuvių, pasijutome kaip antruose namuose. Viskas, atrodo, vyko taip seniai ir tuo pačiu neseniai. Jaučiame sentimentus šiai vietai. Galbūt šios sienos man padeda geriau pasirodyti“, - juokiasi atlikėja, prieš kelias dienas su vyru paminėjusi savo sužadėtuvių metines.

Prieš metus, sausio 26 dieną Deivydas pasipiršo savo mylimajai ir užmovė sužadėtuvių žiedelį.

„Dėl darbų gausos sužadėtuvių metines atšventėme kukliai. Užsisakėme vakarienę būtent tame restorane, kur mudu nuėjome į pirmąjį pasimatymą. Pavakarieniavome romantiškai vieno prekybos centro restorane, esančiame trečiame aukšte. Ten jis lygiai prieš trejus metus su gėlėmis laukė manęs ateinant į pirmąjį pasimatymą“, - su šilta šypsena prisiminė K. Zvonkuvienė.

Dažnai kartu į projektų, laidų filmavimus kartu vykstanti pora tikina, kad bendras darbas šeimyninei laimei netrukdo. Atvirkščiai, netgi padeda sutvirtinti santykius.

„Kasdieninė buitis mane vargintų. Mums daug geriau visur būti kartu. Pasiilgstame vienas kito, kai aš būnu koncertuose, Deivydas darbuojasi studijoje. Manau, kad nuolat būnant kartu tarpusavio ryšys tik dar labiau stiprėja“, - pasakojo K. Zvonkuvienė.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)