„Diena grožio procedūrose ir daug saldumynų. Tiek, kiek nori. Ir kad juose nebūtų kalorijų“, - apie svajonių gimtadienį pasakojo dainininkė K. Krysko – Skambinė.

Dainininkė atviravo esanti pieniško šokolado gerbėja ir galinti išsyk suvalgyti ne vieną skanumyno plytelę.

„Na, ir po to pasimėgauti dar kuo nors saldžiu!“, - juokėsi šįmet mažąjį jubiliejų gegužės 14 d. švęsianti kaunietė, itin mėgstanti ir labai saldžią arbatą.

Į pastebėjimą, jog, būdama neabejinga saldumynams, sugeba išsaugoti tobulą figūrą, K. Krysko – Skambinė atsakė, jog tam reikia nemažai pastangų. Dainininkė patikino, kad net geri mamos genai po šokoladų puotos nepaslepia pakitusių kūno apimčių.

Svarstyklių namuose neturinti dainininkė permainas jaučia užsidėjusi mėgiamus drabužius. Todėl naujausia K. Krysko – Skambinės aistra – procedūra radijo dažnio aparatu, po kurios apimtys iškart sumažėja dviem centimetrais.

„Stengiuosi pirkti gerą kosmetiką, rūpintis ir veidu. Šia prasme nepataupysi, nes pokyčiai pirmiausia jame ir pastebimi. Visi nori išlikti jauni kuo ilgiau. Suprantu, kad laiko nesustabdysi, bet stengtis reikia“, - neabejojo atlikėja.

Gegužės 23 – ąją taip pat 35 – ąjį gimtadienį švęsianti G. Stiklickienė sakė norinti, kad šįkart sukaktis jai būtų itin įsimintina, todėl ketina draugus pakviesti paplaukioti jachta Kauno mariomis.

Televizijos „gelbėtoja“ neslepia – tokių gimtadienių, kuriuos prisimena iki šiol, jai teko išgyventi ne vieną. Pavyzdžiui, trisdešimtmetį ji sutiko kartu su projektu „Aš myliu Lietuvą“, todėl šventėje vyravo tautinė tematika, o vidurnaktį buvo dainuojama ne „Ilgiausių metų“, bet giedamas Lietuvos himnas.

31 – ąjį gimtadienį G. Stiklickienė sutiko sodyboje. Dažniausiai per jos šventes būna šiltas oras, tačiau tąsyk lijo. „Ilgai šokau basa lietuje!“, - pasakojo pašnekovė.

Iki nėštumo G. Stiklickienė sakė dėl kūno apimčių ne itin išgyvenusi. Tačiau, besilaukdama vaikelio, ji per dieną suvalgydavusi po kilogramą ledų... O tai, anot G. Stiklickienės, nepraslydo be pėdsakų.

„Tad, gimtadienis yra ir šventė, ir priminimas, kad turime vis labiau rūpintis savo išvaizda“, - sakė glėbį „Pasaulio gėlių“ dovanotų rožių laikydama pašnekovė.

Lapkričio 17 – ąją 35 – erių sulauksianti E. Monginienė sakė gimtadienį norinti praleisti ten, kur šilta ir gražu.

„Metai pėdsaką tikrai palieka, todėl rūpintis savimi būtina. Iki šiol daug dėmesio skyriau veido procedūoms, bet teks jau „investuoti“ ir į kūną“, - su šypsena sakė papuošalų kūrėja.

Profesionali krepšininkė R. Žemantauskaitė – Matlašaitienė 35 – ąjį gimtadienį atšventė sausio 11 dieną. Eilinio gimtadienio vakarą ji praleisdavo su draugėmis, o šįsyk vyras pasirūpino pokyliu restorane.

„Neprisimenu gimtadienio, kad nežaisčiau tąkart krepšinio. Taip buvo ir šįsyk. Po varžybų tiesiai važiavau į šventės vietą, kur manęs jau laukė visažistė. Tad, kol svečiai pradėjo rinktis, pasiruošti spėjau“, - sakė jubilijatė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)