„Nesame dažni svečiai renginiuose. Mums toks pasiruošimas sukelia daug streso ir logistinių reikalų: vaikai, močiutės... Jau prieš savaitę reikia žinoti, ar eisi, pradėti planuotis. Bet už tai ir įvertiname tokio išėjimo skonį“, – sakė K. Krivickas.

Pasidomėjus, kiek Jurgitai užtruko pasiruošimas ceremonijai, moteris teigė, kad užteko poros dienų. „Kai yra maži vaikai, tai viską atidedi paskutinei minutei“, – sakė ji.

Paklausta, ar renginiams jos drabužiais rūpinasi dizaineriai, moteris juokėsi, kad jiems nėra laiko: „Dizaineriai užsiėmę labai stipriai“.

Tuo tarpu K. Krivickas papildė, kad tokiems drabužiams šeima tiesiog negalėtų skirti pinigų. „Dizaineriams su tokia didele šeima tiesiog nėra biudžeto. Jų darbai kainuoja tikrai daug, o mūsų biudžetas yra šeimyninis, yra daug šeimos narių, tad biudžetas kuklus.

Jurgita yra tokia graži, kad ji gali papuošti bet kokią suknelę. Galbūt kitoms yra aktualu slėpti savo trūkumus, o jai jokių problemų. Ši suknelė, mano galva, atrodo pribloškiančiai.“

K. Krivickas juokavo, kad žmonai pasiruošti trunka tris dienas: reikia rūpintis suknele, makiažu, šukuosena. O pačiam vyrui pasiruošimas renginiui tetruko vos 35 minutes: „Šiuo atveju užtrukau šiek tiek ilgiau, nes savo smokingą pridaviau į valyklą. Tai štai: priduoti į valyklą, pasiimti iš valyklos ir užsidėti.“

Vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)