„Maistą prisižiūriu jau kelerius metus. Nors nesu nei vegetarė, nei veganė. Tiesiog nevalgau mėsos ir bulvių. Nors nėra taip, kad visai nevalgyčiau, tarkim kiek vengiu“, – vardijo Kristina.

Išgirdusi klausimą, ar jos nekamuoja dažnos moters rūpestis, kaip atsikratyti po žiemos priaugtų papildomų kilogramų, ji tik nusijuokė, pažvelgė į save ir patikino, kad toks rūpestis jai visiškai svetimas.

Intensyviai gyvenanti renginių organizatorė tikino, kad nėra iš tų, kurios vos radusios laisvą minutę lekia į grožio saloną. „Tai, ką darau dažnai ir reguliariai – tai nagų tvarkymas ir plaukų pakirpimas. Visą kitą atlieku pati: makiažą darausi pati, kitas grožio procedūras taip pat atlieku namuose, nors dažniausia tingiu net veido masažą pasidaryti“, – nusijuokė jaunyste švytinti K. Kaikarienė.

Kosmetikai neišlaidaujanti moteris tikina, kad svarbiausios jos grožio priemonės: kūno ir veido drėkikliai. „Vienintelis dalykas, kurio netingiu net po dviejų dienų darbo – nusivalyti makiažo. Man tai taip pat svarbu, kaip kažkam rytinė malda, – tikino Kristina.

Pokalbio pabaigoje Kristina įvardijo ir tris dalykus, kurie, anot jos, yra būtini jos grožiui ir gerai savijautai: „Pozityvumas, maistas ir šeima, į kurią gera grįžti“.

Parodos „Nealkoholinių kokteilių vasara“ atidarymo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)