Trijų nuostabių regionų – Toskanos, Lacio ir Umbrijos sankirtoje esantis miestelis Tore Alfina pripažintas vienu gražiausių visoje Italijoje.

Jis toks mažas, kad vietinių suskaičiuotume vos tris su puse šimto. Tačiau visoje šalyje garsėja dėl nuostabaus grožio pilies, kurios bokštai matomi iš tolo.

Nuo praėjusio pavasario šią pilį atrado ir lietuviai, mat Kristina Kaikarienė čia suorganizavo pirmąsias mūsų tautiečių vestuves.
Kaip visada pirmas kartas nebuvo lengvas ir tapo jai didžiuliu iššūkiu.

Tačiau puotos nuotraukas, jaunųjų pageidavimu, buvo išspausdintos populiariausiame šalies žurnale, vaizdai rodomi gyvenimo būdo laidoje, o pati šventė liaupsinta gražiausiais žodžiais. Vis dėlto, pačiai Kristinai ji tapo didžiausiu gyvenimo košmaru, kuris persikėlė net į teismo salę.

„Jaučiausi blogai. Jaučiausi įžeista ir, baisiausia, nesupratau už ką. Išgyvenau už visą komandą, kuri dirbo kartu su manim, - po ilgos tylos prabilusi prieš „Pavojingų aukštakulnių“ kamerą K.Kaikarienė akivaizdžiai jaudinosi. – Visi buvo užpulti, piktai prakomentuoti, nors nei iš vieno pusės nebuvo pasakytas nei vienas grubus ar aštrus žodis.“

Skandalu virtusi pasakiškų vestuvių istorija dar greitai tikrai nesibaigs. Juolab, kad, pasak Kristinos, jos įmonę atstovaujantys advokatai taip pat kreipėsi į teismą dėl nesumokėtų pinigų.

Daugiau skandalingos istorijos detalių realybės nuotykių šou „Pavojingi aukštakulniai“ – jau šį vakarą, 20 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)